Arkadaşlar buraya bilgi ararken ulaştım
gine cumhuriyetinde türk televizyonu seyredebilirmiyiz?
bu konuda yardımcı olurmusunuz?
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Gemini 4.70 DM 500 Cccam 2.1.3 No Time Bomp By@Coşcoş1222 Özel Backup 17.01.2010 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar buraya bilgi ararken ulaştım gine cumhuriyetinde türk televizyonu seyredebilirmiyiz? bu konuda yardımcı olurmusunuz?...
Arkadaşlar buraya bilgi ararken ulaştım
gine cumhuriyetinde türk televizyonu seyredebilirmiyiz?
bu konuda yardımcı olurmusunuz?
mrb.dreambox 500 s nin arkasında tv ye bağlantısı olan skart kablo takılı.birde uydu kablosu ve elektrik bağlantısı var fişten.
server yüklemiş olmakla kanalları izleyebileceğim söylenmişti.(şifreli)bu noktada net eternet kablosunuda kutunun arkasına taktım ama açmıyor kanalları.tam olarak hangi kabloyu nereye takmalıyım acaba bilen yardımcı olursa sevinirim.
syg.
polat
dreambox cihazda kabloyu takacagın tek bir yer var yanlış takmış olamassın ilk önce cihazda internet olup olmadıgına bakman lazım kumando mavi tuşa basıp adonstan plungs indirmeyi dene indirme yapıyorsa cihazda intarnet var demaktir 2 ci seçenek sarı tuş ccam info server orada kullanmış oldugun server yeşilse kart sayısıda çıkıyorsa server aktif demektir kırmzı çıkıyorsa server kapalıdır
Konu ali gel tarafından (03-10-2010 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.
Hocam teşekkürler. ben acemi bir kullanıcıyım. msn den görüşmemiz mümkün mü? flashwizart ile cihaza bağlanamıyorum fakat aynı ıp adresi ile dreamboxedit ile bağlanabiliyorum. dreambox edit ile yükleme yapmaya çalışınca da uyarı alıyorum.
mehmetfatihbasol@hotmail.com
şimdiden teşekkür ederim.
Konu mfb1766 tarafından (21-10-2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.
mehmetfatihbasol@hotmail.com 'dan görüşebilirsek sevinirim.
tüm bunları nasıl yükleyeceğim? servar kayıtları için mevcut cccam kayıtlarımı nasıl yedeklerim?
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)