teşekkürler.
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Gemini 4.70 DM 500 Cccam 2.1.3 No Time Bomp By@Coşcoş1222 Özel Backup 17.01.2010 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : teşekkürler....
Eline sağlık kardeşim.Bu backupta harikalar yaratmışsın.Backupa yeni skin ekledim easy logo ekledim,birkaç eklenti ekledim.yeni uydular ekledim,cihazın doluluk oranı çıktı %93 e.Fakat banamısın demedi ne kanal geçişleri yavaşladı nede kitleme yaptı.Tek kelimeyle muhteşem olmuş,klon cihazlara özellikle tavsiye ederim çok stabil çalışıyor.Orjinal image üzerine atılmasında yarar var.Sadece açılış resmi hoşuma gitmedi,çok siyah içimi kararttı,tabiki kendim değiştirdimHerşey çok güzel olmuş,resim işin latifesi.Bence şu anki en iyi backuplardan biri olmuş tekrar eline sağlık görüşürüz, by meteor...![]()
selamm arkadaslar bu image almanca dilde ekleyebilirmiyiz acaba
cihaaza reset attım ancak tr dil seçeneği gitti
yeniden imaj yükleyemiyorum.elimdeki serverı giremedim.bu işi nasıl yapacam.
arkadasim reset atinca cccam i de siliyorsun, eklentilere gir ordan cccam 2.13 ü indir birde cam pluginslerden cccam.cfg yi indir ozaman server bilgilerini girebilirsin.
imaj atmaya gelince iletisim ayarlarinda ki iletisim bilgilerini kontrol et eger sabit adres vermiyorsan dhcp yi isaretle sonra dene
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)