500S Tuner Arızası
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan 500S Tuner Arızası Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Merhaba arkadaşlar Cihazım yaklaşık 2 hafta önce arızalı.Ekranda sürekli olarak Aradığınız Servis Bulunamadı uyarısını alıyordum. Daha önceleri uyuarı ekrana geldıkten ...
-
Paylaşımcı Üye
-
Kadrolu Üye
tuneri değiştir arkadasım
-
Paylaşımcı Üye
astronot07 Nickli Üyeden Alıntı
tuneri değiştir arkadasım
Yeni 500s aldım tunere para vermek istemiyorum elbet tamir şansı vardır
Dreambox 500S -- YU-MA-TU IQ Plus
-
Kadrolu Üye
ceryan Nickli Üyeden Alıntı
Yeni 500s aldım tunere para vermek istemiyorum elbet tamir şansı vardır
tuneri değiştirmeden olmaz inpax disecg al
-
Paylaşımcı Üye
astronot07 Nickli Üyeden Alıntı
tuneri değiştirmeden olmaz inpax disecg al
Disecq le bi sıkıntım yok mevcut 500s sorunsuz çalışıyor.
Teknik yardım bekliyorum arkadaşlar tunerin şeması varsa paylaşın
Dreambox 500S -- YU-MA-TU IQ Plus
-
-
Co Administrator
-
Yeni Üye
merhaba ustalar ben dm500 kolon var bunu sorunu horzantel yayınlarda soğuk iken gösteriyor ısındımı cihaz sadece vertiklleri gösteriyor ayrıca diğer uyduları hiç göstermiyor yani hotbir sirus diğer uydulardan hiç sinyal almıyor sadece türksattan sinyal alıyor oda soğuk iken sorun yok ısındıktan sonra yani beş dakka sonra sadece vertikaller gösteriyor tamire yolladım tamam yapıldı dendi hattaki 4 cihaz yolladım 3 geldi 1 çalışıyor tlf açtım diğerleri çalışmıyor dedim yok test ettik falan filan anlıyacağınız olan parama oldu kargoda cabası söktüm cihazı u.70 üzerine gelen yere fan koydum turksat tamamlandı sorun kalmadı fakat diğer uydulardan hiç sinyal alamıyorum bunun arızasını bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum birde bir yerde okudum d71 var onu değişsem sorun hallolurmu
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler