Dreambox adaptör seçimi
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Dreambox adaptör seçimi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Merhaba,
Malum dDM nin bazı adaptörleri belli bir süre sonra arızalınıyor. Uyd cularda yeni adaptör satılıyor, fakat bu adaptörlerinde ne ...
-
Paylaşımcı Üye
Dreambox adaptör seçimi
Merhaba,
Malum dDM nin bazı adaptörleri belli bir süre sonra arızalınıyor. Uyd cularda yeni adaptör satılıyor, fakat bu adaptörlerinde ne kadar çalıştığ merak konusu. Adaptörün görevi voltaj ve akım ayarlarını ayarlamak olarak düşünürsek illa DM için üretilmiş adaptörleri kullanmak zorunda değilmişiz gibi geliyor. Piyasada akım ve voltaj ayarlarını değiştirebildiğimiz adaptörler var. Bu adaptörlerden DM sinde kullanan var mı? Tavisye eder misiniz?
Teşekkürler
-
Kadrolu Üye
Benim adaptörde arızalandı. İçinde bir diyot patlamış 5 TL ye değişttirdim. Şimdi canavar gibi çalışıyor. Cihazı aldığım yer 2Amper 12 Voltluk bir adaptörün aynı işi göreceğini söylemişti; ama denemedim. Yalnız benim adaptörü DM 600 de denedik çalıştırmıştı. Saygılar.
-
Katılımcı Üye
ben denedim hic problem yok .Fakat voltaj ve akım degerlerini aynı veya akımı yüksek secin Birde kaliteli olsun
-
Paylaşımcı Üye
Cevaplanız için teşekkürler.
-
Katılımcı Üye
Benim kendi kutusundan çıkan adaptörü çok ısınıyor daha kaliteli bi adaptör almayı planlıyorum
-
Yeni Üye
yeni bir adaptör almayı düşünenler
12v 3amper daha düşük bir adaptör almayın bence
-
Paylaşımcı Üye
bende orjınal adaptöründe hiç problem yok
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler