DREAMBOX 500 Ses sorunu
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan DREAMBOX 500 Ses sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Merhaba arkadaşlar, ben Dreambox 500'ü Amfili Sinemasistemine bağladım. Maalesef Ses kalitesi hiç degil kendi kumandasından Sessevyesi sonuna kadar açık ve ...
-
-
Katılımcı Üye
vural61 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar, ben Dreambox 500'ü Amfili Sinemasistemine bağladım. Maalesef Ses kalitesi hiç degil kendi kumandasından Sessevyesi sonuna kadar açık ve az ses gelmekte. Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaş varmı?????? Kullandığım İmage GP4.60+Cccam 2.11,buna karşı Ses sorunumu gidercegim başka bir image önerirmisiniz tabiiki türkçe olsun. Cevap veren arkadaşların emeklerine şimdiden teşekkürler.

malesef bunun çözümü yok değişik image lerde bir işe yaramaz eğer ses te cızırtı gibi sorunlar varsa kaliteli kablolarla sesi netleş direbilirsin.
-
Paylaşımcı Üye
Seste cızırtı varsa mutlaka kablodandır. Altın uçlu bir scart ile hem ses hemde görüntüde mutlaka fark olacaktır.
-
Yeni Üye
dreamboxlarda az ses çıkması normal ama başka sorun varsa kablodur kesin
az ses çıkmasınında bir çaresi var ama herkes yapamaz servis başvurman lazım
-
Paylaşımcı Üye
hafta sonu bununla ilgili bir çalışmam olacak.sonucu buradan paylaşırım inşallah
-
Katılımcı Üye
Çalışmanızı merakla bekliyecem umarım bir sonuc çıkar, bütün cevap veren arkadaşlara teşekkürler
-
Kadrolu Üye
bağlantıları nerye yaptın arkadaşım ayrıntılı yazarsan yardımcı oluruz çünkü bende 5+1 kullanıyorum hiç bi sorun yok
-
Paylaşımcı Üye
VİPPXX Nickli Üyeden Alıntı
bağlantıları nerye yaptın arkadaşım ayrıntılı yazarsan yardımcı oluruz çünkü bende 5+1 kullanıyorum hiç bi sorun yok
5+1 de belki sorun olmayabilir ancak dreambox da ses malumunuz üzere az çıkıyor.dolayısıyla bazı tv lerde ses uydudan sonuna kadar açık olmasına rağmen tv de bir gürültü oluşuyor.bunu gidermek için tv ve uydu alıcısının şaselerini birleştirip deneyen arkadaşlar var ancak kesin çözüm değil.Haftasonu inşallah bir projem var hatta 2.
1- ses kısıklığına çözüm olacak bir devrem var
2- uydu alıcısını direk olarak scarttan pc monitörüne bağlantı yapmayı düşünüyorum.
-
Kadrolu Üye
Dört gözle bekliyoruz. Çözüm olur inşallah.
-
Katılımcı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler