DM 500 ikinci kart nasıl takılır?
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan DM 500 ikinci kart nasıl takılır? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar burada anlatmaktansa resim koymak daha mantıklı geldi.Aşağıdaki resimden açıklama yapmak istiyorum.İlk olarak soldaki kart okuyucumuz Phoneix marka bir kart ...
-
Paylaşımcı Üye
DM 500 ikinci kart nasıl takılır?
Arkadaşlar burada anlatmaktansa resim koymak daha mantıklı geldi.Aşağıdaki resimden açıklama yapmak istiyorum.İlk olarak soldaki kart okuyucumuz Phoneix marka bir kart okuyucu ve usb üzerinden elektrik alıyor.Onun dışında yanındaki dreambox 500s ...Param çıkışmadığı için 7020 alamadım diyenler varsa benim gibi ve aynı anda birden fazla kart bağlamak isteyen olursa bu şekilde kart yuvalarını fazlalaştırabilir.Yapmanız gerekenler şunlar ; Rs232 bağlantı kablosu,phoneix kart okuyucu,adaptör.Bunları dreambox a bağladıktan sonra dreambox ımızı reboot yapıyoruz.
Bağlantı Resmimiz:
not:ufak bir not phoneix kart okuyucusunu usb den güç alan değil de direk elektrikten alan olarak alırsanız zorlanmazsınız aksi taktirde usb den güç elde edebilmek için biraz uğraşmanız gerekebilir.
-
Yeni Üye
Tesekkurler ama resimler yok
-
Katılımcı Üye
-
Katılımcı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler