4.60 Gemini-Cccam2.11-Backup temiz
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan 4.60 Gemini-Cccam2.11-Backup temiz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Bunu dreamUp programı ile mi makineye atacağız?...
-
Kadrolu Üye
Bunu dreamUp programı ile mi makineye atacağız?
Konu şenköylü tarafından (18-10-2009 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
cccam kullanan arkadaşlar, biss key isteyen kanalları açıyor mu? Denediniz mi? Ntv, ntvspor, tnt, trt vb. Eğer açmıyorsa ne yapılacağını bilen var mı acaba?
-
Vip
şenköylü Nickli Üyeden Alıntı
Bunu dreamUp programı ile mi makineye atacağız?
dreamup la atmayacaksınız arkadaşım yalnızca dreamup proğramınla orjinal yazılımını atarsınız buradaki imaj dosyasını flaşhwizard proğramınla yükleyeceksiniz.
-
Vip
Ozzzzzcan Nickli Üyeden Alıntı
cccam kullanan arkadaşlar, biss key isteyen kanalları açıyor mu? Denediniz mi? Ntv, ntvspor, tnt, trt
vb. Eğer açmıyorsa ne yapılacağını bilen var mı acaba?
evet arkadaşım açıyor ben şahsen denedim trt ntv ntvspor ve diğerleri açıyor arkadaşım gerekli yerlerdeki dosyaları ve keyleri makinanıza yükldiyseniz açıyor.
-
Yeni Üye
Eline sağlık hocam yükledim ama daha önceki imagelere göre cihaz biraz yavaşladı gibi geldi bana
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
gemini backup
-
Yeni Üye
-
Kadrolu Üye
@DrAgOn Nickli Üyeden Alıntı
dreamup la atmayacaksınız arkadaşım yalnızca dreamup proğramınla orjinal yazılımını atarsınız buradaki imaj dosyasını flaşhwizard proğramınla yükleyeceksiniz.
Bende şu anda 4.20 gemini imaj yüklü. Buradaki backup ise 4.60 bunu nasıl yükleyeceğim?
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler