Cebit fuarında cihazın tanıtımı yapılmıştı, muhteşem bir cihaz. Tahmini satış fiyatının 700 TL civarında olacağı söyleniyor. Dört gözle bekliyorum![]()
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Plus Serisi Forumunda Bulunan Dreambox 500 HDTV PVR Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Cebit fuarında cihazın tanıtımı yapılmıştı, muhteşem bir cihaz. Tahmini satış fiyatının 700 TL civarında olacağı söyleniyor. Dört gözle bekliyorum...
Cebit fuarında cihazın tanıtımı yapılmıştı, muhteşem bir cihaz. Tahmini satış fiyatının 700 TL civarında olacağı söyleniyor. Dört gözle bekliyorum![]()
Konu gogy tarafından (20-10-2009 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
Kathrein'e iyi bir alternatif. Fiyat nedeni ile Kathi almayı düşünüyordum; orjinal bir 500HD iyi gelir...
dreambox 800 hd den farkı yada çalışma şekli olarak nasıl acaba?
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
dm 800 den farklarindan biri hdmi cikisi olacak.
DREAMBOX 500 HD
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı
2. resimdeki karşılaştırmada görüldüğü üzere;
USB portu yok, Dahili Harddisk yok... İşlemci dahahızlı gözüküyor burada ama DM800'de 400 mhz işlemci olmalı buradaki yanlış olabilir.
Artı olarak sadece HDMI gözüküyor. Usb olmadığından wireless Lan özelliği gidiyor; aynı şekilde dahili harddisk olmadığı gibi USB'de olmaması kumandadaki REC butonunu hayli anlamsız kılacak.
Arka plan resminde ise sanki USB yerine Firewire portu görüyorum, doğru mu görüyorum yoksa bu başka bir şey mi emin değilim.
V.24 RS232 seçeneği de 2. resimde Via USB olarak belirtilmiş. Usb yokken nasıl olacak bu iş o da karanlık.
Konu Günaydın tarafından (20-10-2009 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.
evet cevbay sana katılıyorum. şuan çok pahalı ancak ucuzlarsa alınır.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)