evet arkadaşlar bende 7 derecedeki uydudan vertical sinyaller geliyor ama horizontal sinyaller yok neden olabilir. apartman merkezi sistem yani multiswich 1. türksat 2.hotbird 3. eutelsat türksat ve hotbird düzgün çalışıyor.
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Plus Serisi Forumunda Bulunan eutelsat 7 vertical kanallar var horizontal kanallar yok Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : evet arkadaşlar bende 7 derecedeki uydudan vertical sinyaller geliyor ama horizontal sinyaller yok neden olabilir. apartman merkezi sistem yani multiswich ...
evet arkadaşlar bende 7 derecedeki uydudan vertical sinyaller geliyor ama horizontal sinyaller yok neden olabilir. apartman merkezi sistem yani multiswich 1. türksat 2.hotbird 3. eutelsat türksat ve hotbird düzgün çalışıyor.
Ya lnb'nin horzantal çıkışı arızalıdır yada lnb mdu lnd'dir.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
eğer kullanılmışsa line amfilerinde de sorun olmuş olabilir. oradaki durumu bilmediğim için tahmini yorum yürütüyorum kusura bakmayın
Arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim sizce. Lnb çıkışının arızalı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim. Elimde yedek Lnb yok. Ben söylemeyi unutmuşum ama siz doğru tahmin etmişsiniz lnb quatro lnb. Birde line amplikatörün böyle birşey yapması olasımı ben bu ihtimali hiç düşünmemiştim.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çok tehlikelidir.(Konfüçyüs)
Bende de benzer bir sorun olmuştu. LNB MDU 4 olarak takılmış.Buna uygun imaj attırdım.Sorun çözüldü.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)