IFA 2015: Philips'den sıradışı Ambilight TV!

Konu, 'Led Tv Ve Görüntü Sistemleri.' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    IFA 2015: Philips'den sıradışı Ambilight TV!

    Philips, arka aydınlatmalı LED şeriti bulunan Ambilight TV modelini IFA 2015'te tanıttı.


    [​IMG]
    Kurulduğu günden bu yana en yenilikçi teknolojileri tüketiciye sunmayı amaçlayan Philips'den Ambilight teknolojisi yükseltme anlamında sıradışı bir TV modeli geldi. Şirket bugün, Ambilight vurgulama desteğine sahip yeni TV modelini IFA 2015 fuarında tanıttı.
    Philips'in TV'lerinde genelde kullandığı Ambilight teknolojisini yeni modeli ile bir basamak daha yükseltiyor. Philips'in yeni TV'sinde arkasındaki duvarda bir renk halesi oluşturarak ekrandaki görüntünün boyutunu artırmaya olanak sağlayan bir arka Ambilight aydınlatma sistemi bulunuyor. Özel yazılım algoritmalarına dayalı TV'nin arkasına yerleştirilen LED şerit tabiri caizse projeksiyon vazifesi görüyor.
    [​IMG]Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Philips Ambilight LED şerit TV'nin arkasında monte ediliyor. TV ekranındaki görüntüyü duvara yansıtarak görüntünün daha net ve parlak olmasını sistem, dokuz küçük piko-projektörler aracılığıyla sağlıyor.
    [​IMG]Öte yandan televizyon özel projektörleri ve arka yüzeyinin görünümüne rağmen, Philips mühendisleri ekran çerçevesini ince tutmayı başarmış olmasıyla dikkati çekiyor. Şirket temsilcileri, yeni teknoloji desteği ile yeni Philips TV'lerin bu yılın sonunda ilk olarak Rusya'daki teknoloji marketi raflarında görüneceğini söylüyor.
     

Sayfayı Paylaş