pc deki filmi 500hd de izleme
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 HD Serisi Forumunda Bulunan pc deki filmi 500hd de izleme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar; 500 hd kullanıyorum.cihazda newnigma2 3.1.4 imaj yüklü.pc deki filmi 500hd de izlemek istiyorum.bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların ...
-
Katılımcı Üye
pc deki filmi 500hd de izleme
arkadaşlar; 500 hd kullanıyorum.cihazda newnigma2 3.1.4 imaj yüklü.pc deki filmi 500hd de izlemek istiyorum.bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.belki benim gibi bu soruna çare arayan arkadaşlarada yol gösterebilir.bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşların desteklerini bekliyorum.teşekkür ederim.
-
Katılımcı Üye
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan kimse yok mu?
-
Banlı Üye
kardeşim bi araştırayım sana döneyim
-
Banlı Üye
Kardeş Dreambox'un hd ise TV'De hd uyumlu olacak ve hd yayın örn:futbolsmart hd izleyebilirsin
-
Katılımcı Üye
karapence Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş Dreambox'un hd ise TV'De hd uyumlu olacak ve hd yayın örn:futbolsmart hd izleyebilirsin
ilginize çok teşekkür ederim. cihaz 500 hd.tv normal.sorumu anlamadınız galiba.pc deki filmi 500 hd ile tvde izlemek demek istedim.
-
Banlı Üye
Kardeş çözümünü buldum...Ancak hd olup olmadığından emin değilim şu adrese gözat:PC DEKİ FİLMİ DREAMBOX 500S İLE TV'DE OYNATMA
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA
-
Katılımcı Üye
karapence Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş tekrar çok teşekkür ederim.oradaki açıklamaların hepsini yaptım yine çalıştıramadım.nerede hata ıapıyorum bilemedim.
-
Emektar Üye
Ben forumda bir yerde görmüştüm ama hatırlayamadım...
-
Yeni Üye
kardeş öncelikle teşekürler.
bende 500 plus için uygulayacağım.
-
Super Moderator
Dream 800 den plugins menü-Yeşil tuş-Extension-VLC player indiriniz ve kurunuz.
Ardından PC nize
vlc playerin son sürümünü kurunuz.
Masaüstündeki
VLC media player kısayolunu sağ tıklayıp
özellikleri seçerek
VLCnin http üzerinden kontrolünü sağlamak için Hedef kısmına "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe" den sonra bir boşluk bırakarak, --extraintf=http ilave edin. Bu durumda hedef kısmının son hali "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --extraintf=http oluyor (tırnak işaretleri de olacak!). Uygula ve Tamamı tıklayın. (ÖNEMLİ NOT: VLCyi dreamboxa görüntü aktarmak amacıyla kullanmak istediğinizde her zaman masaüstünde oluşturduğunuz bu kısayoldan çalıştırmalısınız.)(bu alıntı noveche üstad tandır.)
VLC yi çalıştırın tercihler kısmından gelişmiş seçenekler kısmından stream portunu 8080 yapınız.
Şimdi sıra ayarları yapmaya geldi.
Dream den plugins menü vlc player açınız.
server ekle deyin server olarak pc nizin bilgilerini giriniz.
Ok leyip çıktıktan sonra bilgisayarınızdaki yürütülebilir tüm içerik dream cihazınıza gelecektir.
Bu yol sayesinde tüm formatlar dm800 de görüntülenir. mkv-avi-divx vs...
Yanlız bu yolla dream bu dosya türlerini destekliyordaçalıyor manasına gelmiyor sadece vlc ile stream yaparak datayı dream a alıyor.
Bu şekil 500hd de ve 800 hd de izleyebilirsiniz.
enigma 1 cihazlar için dm 500 için olan anlatımdakileri uygulamanız lazım ama çok sağlıklı sonuç alamazsınız 500 plusla.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler