Merkezi Sistem ve DM 500 HD??
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 HD Serisi Forumunda Bulunan Merkezi Sistem ve DM 500 HD?? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar yıllardır dm 500 kullanıyorum, hiç bir sıkıntım yok ama lcd tv den sonra dm 500 HD almaya karar verdim. ...
-
Yeni Üye
Merkezi Sistem ve DM 500 HD??
Arkadaşlar yıllardır dm 500 kullanıyorum, hiç bir sıkıntım yok ama lcd tv den sonra dm 500 HD almaya karar verdim. Siparişimide pazartesi vermeyi düşünüyorum. İnternet üzerinden alıcam cihazı. Sanırım şuan klonu yok.. Sorun yaşamam diye düşünüyorum 
Neyse şunu öğrenmek istiyorum, Binamda 3 çanaklı merkezi anten sistemi var. Ben 500 HD yi alıp taktığımda bir sorun olurmu? Yani ne biliyim swich Lnb sorunu falan yaşarmıyım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler....
-
Kadrolu Üye
bizim apartmanda 2 adet canak anten var bır sorun yasamadım sımdıye kadar .3 canak olunca da bır sorun olacagını sanmıyorum acıkcası
-
Yeni Üye
kesinlikle olmaz fakat cihazın dıseqc ayarlarını yapman gerek
-
Katılımcı Üye
uydutv Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle olmaz fakat cihazın dıseqc ayarlarını yapman gerek
Sadece Dayzek ayarlarıda yetmez eğer sistemde MDU Lnb leri kullanılmış ise Bu durumda bazı ayarların tekrardan Yapılıp Yeni Paremetrelerin girilmeside gereklidir..
-
Yeni Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler