elektrik hattindan dsl i gönderiyorum reciver e dolayisi ile yine uzunca bir lan kablosu kullanmiyorum
![]()
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 HD Serisi Forumunda Bulunan Dreambox 800 mü Dreambox 500 HD'mi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : elektrik hattindan dsl i gönderiyorum reciver e dolayisi ile yine uzunca bir lan kablosu kullanmiyorum...
elektrik hattindan dsl i gönderiyorum reciver e dolayisi ile yine uzunca bir lan kablosu kullanmiyorum
![]()
Konu dream500hd tarafından (23-03-2010 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
Wireless oluyor mu peki? Ethernet çözümü olduktan sonra 500s de kullansanız aynı yöntemle veya AP bağlayıp interneti RJ45 ile vermek mümkün.
? zınısım adnıkraF ninekilheT
...royinetsi kamlıkıy iteyiruhmuC eyikrüT
"Bazı kimseler çağdaş olmayı, kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür, onların bu zannıdır. İrtica, bilinçli ve organize hıyanet olayıdır....”
M. Kemal Atatürk
olup olmadigini arasdirmadim ihtiyacda duymadim saydigim özellikler in olmasi önemli benim icin isinma problemi kendi kendine reset atma problemi kumanda problemi olan bir dm 800 hd direk uydu baglantili olsa isime yaramaz.
ayrica 500s 250 mhz 32 flash bellekli 96 mb ramli sd bir cihaz 400 mhz li 500 hd ile kiyaslanamaz bile ki onda da olsa wriles ne fark eder
Konu dream500hd tarafından (24-03-2010 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
klonu cıktımı 500hdnin orjinali suanda biraz tuzlu gibi dusmesinide beklemiyorum cunku dm de fiyatlar hep sabit kalıo nede olsa talep cok
Helal olsun dreambox'a yıllardır hiç bir cihaz eline su dökemedi o kadar kopyasını yaptılar hiç birisi yerini tutmadı.Next sözde dobratech diye bir cihaz çıkardı ne olduğu belli değil ne doğru dürüst cccam çalışıyor bir tane dobratech fiatına 4 tane dreambox alırsınız üstelik.
dm 500 tabiki hem daha uygun hemde en son seri olduğu için dm 800 den ayıran ince detayları vardır
asıl oluşum ayrıntılarda saklıdır zaten ...
ALIP KIRSANDA KALBİMİ KANIMLA YAZARIM SENİ SEVDİĞİMİ
hd 800 1 yıldır kullanıyorum ne kilitlenme derdi var nede ısınma memnunum
tavsiye ederim
arkadaşlar ben yeni bir cihaz almaya kararlıtım ama aklım fena karışık kesin ikisinden birini alacağim ama daha sonra pişman olmak istemiyorum. o yüzden lütfen dm 500 hd mi dm 800 hd mi.yardım üstatlar.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)