iPhone 7 256 GB Hafızayla mı Gelecek?

Konu, 'Apple - iPhone' kısmında TaaLoS tarafından paylaşıldı.

  1. TaaLoS
    Offline

    TaaLoS
    Yetkili
    Vip

    Kayıt:
    16 Mart 2016
    Mesajlar:
    267
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Şehir:
    Gaziantep
    Apple'ın merakla beklenilen yeni akıllı telefonu iPhone 7 hakkında yepyeni sızıntılar ortaya çıktı. İşte Eylül ayında tanıtılması beklenilen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkındaki son gelişmeler.
    [​IMG]

    Geçtiğimiz gün kamerası ile yeniden gündeme gelen Apple, bugün iseiPhone 7 Plus modelinde kullanılması beklenilen çift arka kamera vedepolama birimleriyle karşımıza çıktı.

    [​IMG]
    iPhone 7 Plus 256 GB hafızaya sahip olacak!
    Doğru sızıntıları ile bilinen OnLeaks tarafından paylaşılan görsellere göreiPhone 7 Plus, çift arka kamera ve 16 GB, 64 GB ve 256 GB dahili depolamaya sahip olacak.
    Geçtiğimiz gün kamera üreticisini değiştirdiği ve Sony tarafından üretilen kameraların artık LG tarafından üretileceği konuşulurken şimdi ise söz konusu kamera modülü resmen ortaya çıktı. Ancak üzerinde üreticisine dair bir logo vb bir ibare maalesef yer almıyor.

    [​IMG]

    Depolama birimlerinde ise iPhone 6 ile birlikte 32 GB depolama alanını çıkartarak ilk defa 128 GB depolamaya yer veren Apple, iPhone 7 Plusmodelinde ise yine 32 GB depolamayı kullanmak yerine SanDisk NAND 16 GB, 64 GB ve 256 GB depolama birimlerine yer verecek.

    Eylül ayında resmiyet kazanması beklenilen iPhone 7 ve iPhone 7 Plusmodellerine yine giriş seviyesinde 16 GB tercih edilmesi ve 128 GB yerine256 GB’a yer verilmesi bakalım nasıl tepkilere neden olacak.

     

Sayfayı Paylaş