İOS Samsung Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 güncellemesi sunulmaya başlandı

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung’un geçtiğimiz sene sunulan ilgi gören modeli Galaxy Note 4 için yeni güncelleme geldi…
    [​IMG]
    Samsung, kısa bir süre önce yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note5’i resmi olarak duyurdu ve farklı pazarlarda bu yeni modelini sunmaya devam ediyor. Üst düzey donanım özellikleri, ****l kasa tasarımı ile gelen model son günlerde ise S-Pen’in ters takılması durumunda cihazın zarar görmesi eleştirileri ile karşı karşıya geldi.
    [​IMG]
    Diğer taraftan, bir yandan yeni modeller sunmaya devam eden firma, ayrıca güncellemeleri de daha önce sunduğu cihazlar için yayınlamaya devam ediyor.
    Samsung’un geçtiğimiz sene sunduğu S-Pen destekli modeli Galaxy Note 4, hatırlanacağı üzere son güncellemesini Nisan ayında almıştı ve gelen bilgilere göre şimdi de yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Bu yeni güncelleme ile Galaxy Note 4, Android 5.1.1 Lollipop sürümüne yükseliyor.
    Yeni güncelleme ile birlikte bazı önemli hata düzeltmeleri de gelmekte. Ayrıca performans geliştirmeleri de içerirken, Stagefright açığına yönelik bir bilgi ise bulunmamakta.
    İki hafta önce Amerika Birleşik Devletleri’nde cep telefonu operatörlerinden Sprint güncellemeyi sunarken, cihazın uluslararası versiyonu ise güncellemeye yeni kavuştu.
    Daha önce de olduğu gibi Galaxy Note 4, Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ilk olarak Polonya’da sunulmuş durumda. Kısa süre içerisinde ülkemiz de dahil olmak üzere diğer ülkelerde de güncellemenin kullanıcılara sunulmasını bekliyoruz.
     

Sayfayı Paylaş