Digiturk'e 'yeni ihale' resti!
Yerli Platformlar Ve Karasal Yayın Kategorisinde ve DigiTurk Forumunda Bulunan Digiturk'e 'yeni ihale' resti! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : İhale bedelinin düşürülüp, döviz kurunun sabitlenmesini isteyen Digiturk’e TFF’den sert yanıt geldi: Ayın 22’sindeki taksidi ödemezseniz 90 milyon dolarlık teminatı ...
1Likes
-
1
Post By cihat çapa
-
Kadrolu Üye
Digiturk'e 'yeni ihale' resti!
İhale bedelinin düşürülüp, döviz kurunun sabitlenmesini isteyen Digiturk’e TFF’den sert yanıt geldi: Ayın 22’sindeki taksidi ödemezseniz 90 milyon dolarlık teminatı bozdurur, yeni ihale açarız.
Spor Toto Süper Lig’in yayıncı kurululuşu Digiturk’ün şike yüzünden abone kaybettiklerini belirterek, Futbol Federasyonu’ndan ihale bedelinin düşürülmesini talep etmesine TFF restle karşılık verdi.
Naklen yayın için KDV, federasyon ve organizasyon payı olmak üzere 424 milyon dolar ödeyen Digiturk yönetimi aboneliklerin iptali, dolar fiyatlarının aşırı artması nedeniyle toplam zararlarının 100 milyon doları aştığını ifade ederek TFF’ye döviz fiyatlarının sabitlenmesi önerisinde bulundular.
Ancak federasyon yönetiminin tepkisi beklenenden çok daha sert oldu. Vatan'ın haberine göre, Digiturk’ün talebiyle ile ilgili “Zaten paranın yüzde 50’sini dolar, yüzde 50’sini ise Türk Lirası olarak ödüyorlar. Ayın 22’sine kadar (yani 2 gün içinde) ödemeleri gereken bir taksit söz konusu. Eğer ödemeyi yapmazlarsa 90 milyon dolarlık teminatı bozdururuz. Ayrıca ihaleyi iptal eder ve üstüne yeni ihale açarız” görüşüne sahip olan TFF, mevcut anlaşmadan geri adım atmaya hiç niyetinin olmadığını da açıkça göstermiş oldu.
14 Ocak 2010’da 214 milyon 300 bin dolar muhammen bedelle başlayan Süper Lig yayın hakkı ihalesinde Türk Telekomünikasyon 215, Digital Platform (Digiturk) 220 milyon dolar vermişti. 3.5 saat süren kıran kırana pazarlıkta ihaleyi 321 milyon dolara Digiturk kazanmıştı.
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
SAKARYA

-
Emektar Üye
Ancak federasyon yönetiminin tepkisi beklenenden çok daha sert oldu. Vatan'ın haberine göre, Digiturk’ün talebiyle ile ilgili “Zaten paranın yüzde 50’sini dolar, yüzde 50’sini ise Türk Lirası olarak ödüyorlar. Ayın 22’sine kadar (yani 2 gün içinde) ödemeleri gereken bir taksit söz konusu. Eğer ödemeyi yapmazlarsa 90 milyon dolarlık teminatı bozdururuz. Ayrıca ihaleyi iptal eder ve üstüne yeni ihale açarız” görüşüne sahip olan TFF, mevcut anlaşmadan geri adım atmaya hiç niyetinin olmadığını da açıkça göstermiş oldu FEDERASYON BÖYLE BİRSEY DEMEYE GUCU YOKTUR DIYEMRZ ÇUNKU YAYINCI KURULUSUN HERDEDİĞİNİ YAPIYOR LAR BUNUDA YAPARLAR
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
Forum Kuralları
Bu Konuyu Paylaşın !