Avrupalı Fenerbahçe! (3-0)

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında coscos1222 tarafından paylaşıldı.

  1. coscos1222
    Online

    coscos1222 Guest

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Avrupa Ligi'nde


    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ,

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Yunanistan ekibi Atromitos'u 3-0 yenerek gruplara kalmaya hak kazandı


    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ,

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında, Yunanistan ekibi Atromitos ile karşılaştı. İlk maçı deplasmanda Van Persie'nin son dakika golüyle 1-0 kazanan sarı-lacivertliler, Kadköy

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Stadı'ndaki rövanşta tur biletini farklı skorla aldı. Caner Erkin ve Fernandao'nun 2 golüyle Atromitos'u 3-0 yenen Fenerbahçe, adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdırmayı başardı. Kanarya'nın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini belirleyecek kura çekimi yarın

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    'daki Grimaldi Forum'da TSİ 14.00'te yapılacak.

    KADIKÖY'DE GOL ŞOV ERKEN BAŞLADI!
    Taraftarının da desteğiyle maça hızlı başlayan ve ilk dakikadan itibaren oyundaki üstünlüğünü rakibine hissettiren Fenerbahçe, karşılaşmadaki ilk tehlikeli atağında, 7. dakikada Fernandao'nun golüyle öne geçti.

    CANER ERKİN DİREĞE TAKILDI
    Golden sonra da zaman zaman düşen temposuna rağmen maçın kontrolü bırakmayan sarı-lacivertliler, özellikle ilk yarının son bölümünde ikinci gol için baskısını arttırdı. Devrenin uzatma dakikalarında Caner Erkin'le bir topu direkten dönen Fenerbahçe, soyunma odasına
    1-0 önde girdi.

    CANER VE BU KEZ TOP AĞLARDA!
    Fenerbahçe, ikinci yarıda bıraktığı yerden devam etti. Sarı-lacivertliler 59. dakikada Atromitos karşısında Caner Erkin'in vuruşunda kaleci Gorbunov'un kendi kalesine attığı golle 2-0 öne geçti. Sol kanattan Caner'in yerden kestiği orta Nani'yi geçerek kaleci Gorbunov'un ayağına çarptı ve ağlara gitti: 2-0.

    VOLKAN ŞEN OYUNA GİRDİ FARK 3 OLDU
    Yeni transfer Volkan Şen, 77'de Mehmet Topal'ın yerine oyuna girdi, 78'de topla ilk buluşmasında Fernandao'ya müthiş bir asist yaptı. Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'deki ilk maçına çıkan Volkan Şen,

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    'dan eski takım arkadaşı Fernandao'ya adrese teslim bir orta kesti. Brezilyalı golcü de etkili bir kafa vuruşuyla topu filelere göndermeyi başardı. Fernandao kendisinin 2, takımının 3. golünü attı.

     
  2. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]


    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında, Yunanistan'ın Atromitos takımı ile karşı karşıya geldi.


    Üstünlüğünü sahaya yansıtan Sarı Lacivertliler mücadeleyi 3-0'lık skorla kazandı.


    Taraftarının da desteğiyle maça hızlı başlayan ve ilk dakikadan itibaren oyundaki üstünlüğünü rakibine hissettiren Fenerbahçe, karşılaşmadaki ilk tehlikeli atağında, 7. dakikada Fernandao'nun golüyle öne geçti. Golden sonra da zaman zaman düşen temposuna rağmen maçın kontrolü bırakmayan sarı-lacivertliler, özellikle ilk yarının son bölümünde ikinci gol için baskısını arttırdı. Devrenin uzatma dakikalarında Caner Erkin'le bir topu direkten dönen Fenerbahçe, soyunma odasına 1-0 önde girdi.


    Maçın ilk bölümünde Fenerbahçe'nin baskılı futbolu karşısında oyunu kendi yarı alanında kabul etmek zorunda kalan Atromitos, skorda geriye düştükten sonra özellikle kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Yunan temsilcisi, 45 dakikalık bölümde net bir fırsat yakalayamazken, ilk yarının son bölümünde sarı-lacivertlilerin artan baskısına rağmen, farkın artmasına izin vermedi.


    7. dakikada Fenerbahçe, Fernandao'nun golüyle öne geçti. Sağ kanattan Şener'in ceza alanına yerden ortasında ön direğe doğru hareketlenen Fernandao, topa ayak koydu. Meşin yuvarlak, kaleci Gorbunov'un ayaklarıyla müdahalesine rağmen filelerle buluştu: 1-0.


    13. dakikada rakiplerinden birer birer sıyrılan ve ceza alanına giren Marcelinho'nun, sol çaprazdan topa yerden vuruşunda, Kjaer'in ayak koyduğu meşin yuvarlak yandan kornere çıktı.


    23. dakikada sol kanattan Caner'in ceza alanına ortasında arka direğe doğru hareketlenen Fernandao, altıpasın gerisinde önünden geçen topa dokunamadı. Kaleye paralel giden meşin yuvarlak yandan taca çıktı.


    33. dakikada Nani'yle paslaşan Caner, meşin yuvarlağı Van Persie'nin önüne bıraktı. Topla ceza alanına sokulan Hollandalı futbolcunun sol çaprazdan sert vuruşunda, meşin yuvarlak farklı şekilde yandan auta gitti.


    39. dakikada Van Persie'nin yerden pasında ceza alanında topla buluşan Şener, arka direğe ortasını yaptı. Son anda kademeye giren Fernandao'dan önce topa kafayı vuran Fitanidis, meşin yuvarlağı ceza alanı dışına uzaklaştırdı.


    44. dakikada Diego'nun pasında topla ceza alanına giren Nani, sol çaprazda meşin yuvarlağa yerden sert vurdu. Kaleci Gorbunov son anda yatarak topu kornere çeldi.


    45+2. dakikada Diego'nun pasında topla buluşan Caner, ceza alanı dışından sol çaprazda topa çok sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun auta çıktı.


    İlk yarı, Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.


    Mücadelenin ikinci yarısında da oyun hakimiyetini elinde tutan taraf Fenerbahçe'ydi. 59. dakikada Caner Erkin skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Golden sonra da Sarı Lacivertliler bir çok gol pozisyonu yakaladı.


    Mücadelenin 77. dakikasında Mehmet Topal'ın yerine oyuna Fenerbahçe'nin yeni transferi Volkan Şen girdi. Volkan oyuna girdikten 1 dakika sonra Fernandao'ya müthiş bir orta yaptı. Kafa vuruşuyla pozisyonu gole çeviren Fernandao skoru 3-0'a getirdi.


    Mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fenerbahçe maçı 3-0'lık skorla kazandı ve adını UEFA Avrupa Ligi grup etaplarına yazdırdı.
     

Sayfayı Paylaş