Tek Çanakla 4 Uydu
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Diğer Uydu Ekipmanları Forumunda Bulunan Tek Çanakla 4 Uydu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : İÇANADOLU BÖLGESİ
Sirius2-3
Eutelsat W3
Hotbird
Astra 1K
bu da son hali...
-
Aktivasyon Tamamlanmamış
-
Yeni Üye
bende 90 lık ofset tek canakla 4 uydu izliyorum türksat.hotbird.astra.sirüs cok rahat izliyorum yer ankara
-
Katılımcı Üye
goldmaster 85 lik çanakla Sirius2-3 Eutelsat W3 Hotbird Astra 1K1l aynı uyduları bende izliyorum.
-
Yeni Üye
-
-
Administrator
-
Katılımcı Üye
Mu®aT Nickli Üyeden Alıntı
Bende 90 lık çanakla tek uyduda Sirüste 157 eutelsatta 127 ve hotbirdde 1300 civarı kanal yakalıyorum...Ama astra sıfır alamıyor hiç
üstad herşeyden önce selamlar özel mesaj sayım elverişli değil şuan
ben bu sabah 2 saat uğraştım eutelsat 3w için sonuç alamadım fakat anten eskiydi pazartesine kaldı iş
hotbırt 1350 uzeri alıyorum tek çanak tek çıkışla
astra ve eutelsat 3w bunları eklemek niyetindeyım
80 lik çanakla astrayı 350 kanal civarı alabilen arkadaşlar var istanbulda
-
Katılımcı Üye
Bende 90 lık çanakla tek uyduda Sirüste 157 eutelsatta 127 ve hotbirdde 1300 civarı kanal yakalıyorum...Ama astra sıfır alamıyor hiç
astra yı çektire bilmen için merkez astra olacak ortada hotbird diger tarafa ya w3 yada srius olması lazım iyi ayarlıya bilirsen astradan yaklaşık 700 kanal alabilirsin digerleri zaten doksanlıkla full çekiyor
-
Administrator
-
Katılımcı Üye
Abi ben mersinden eutelsat+hotbird+sirüs üçünü çok rahat alıyorum..Ama astra için çok uğraştım yakalayamadım...Tek olarakta deniyorum olmadı...Yer istenbul olunca avantajlı olabilir tabiki

bizim çocukların dükkana 80 lık kurduk astrayı 350 kanal alıyorlar
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 2 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 2 misafir.)