Tek Çanakla 4 Uydu
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Diğer Uydu Ekipmanları Forumunda Bulunan Tek Çanakla 4 Uydu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : 42 derecede çanak var fakat 39 u yanına ayarlayamadım çünkü LNB ye yetişmem çok zor çok uğraştırcak o yüzden ayrı ...
-
Emektar Üye
42 derecede çanak var fakat 39 u yanına ayarlayamadım çünkü LNB ye yetişmem çok zor çok uğraştırcak o yüzden ayrı 90 lık ofset anten var onu çatıda rahat yere koyacağım 3 lü multifed var uydu bulucumda var sorum şu 13 hotbird 19 astra 39 hellasat bu 3ünü alma imkanı var mı varsa LNB leri nasıl yerleştirmem gerekir teşekkürler [IMG]http://www.***********.com/satforum/images/smilies/tflag.gif[/IMG]
-
Paylaşımcı Üye
tek çanakta dört uydu astra hotbird siriüs eutelsat
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
-
Paylaşımcı Üye
kayseriden thoru bulamadım 90 lıkla
-
Paylaşımcı Üye
7 derece ye bakan LNB 9 dereceyi de alır mı?
-
Emektar Üye
şimşek59 Nickli Üyeden Alıntı
42 derecede çanak var fakat 39 u yanına ayarlayamadım çünkü LNB ye yetişmem çok zor çok uğraştırcak o yüzden ayrı 90 lık ofset anten var onu çatıda rahat yere koyacağım 3 lü multifed var uydu bulucumda var sorum şu 13 hotbird 19 astra 39 hellasat bu 3ünü alma imkanı var mı varsa LNB leri nasıl yerleştirmem gerekir teşekkürler [IMG]http://www.***********.com/satforum/images/smilies/tflag.gif[/IMG]
39 işi bozuyor diğerleri olur...sana tavsiyem , bir şekilde 42 ile 39 utek çanakta kullan(90lık yeter).
-
Emektar Üye
ekrem1 Nickli Üyeden Alıntı
kayseriden thoru bulamadım 90 lıkla
En az 120lik şart bu uyduya.
-
Emektar Üye
metinoz Nickli Üyeden Alıntı
7 derece ye bakan LNB 9 dereceyi de alır mı?
Arada 16 derece var,9 güçlüdür ancak 16 derece biraz fazla ,kısaca alabilirsin(120lik le ve bazı frekansları).7 dereceden bence uğraşma.5-9-13-16 uygulaması tek çanakta iyidir.12-7-4 diğer çanakta iyidir.
-
Paylaşımcı Üye
9e için hangi frekans ile arayayım, fta kanal? satfinderim yok
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)