İOS Exynos'lu Galaxy S5 için Android 6.0.1 Çıktı

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung, Android 6.0 güncellemesinin dağıtım işlemini sürdürüyor. Güney Koreli üretici bu defa Exynos işlemcili Galaxy S5 için en güncel Android sürümünü yayınladı.

    [​IMG]Nisan ayında Galaxy S5 akıllı telefonun Qualcomm işlemcili sürümü içinAndroid 6.0.1 güncellemesini yayınlayan Samsung, bu defa telefonun SM-G900H diğer ifadeyle Exynosişlemcili modeli için Marshmallowgüncellemesini dağıtıma sundu.
    Ülkemizde her ne kadar Galaxy S5’in Qualcomm işlemcili modeli yaygın şekilde satışa sunulsa da, Exynos işlemcili Galaxy S5 de paralel ithalat yoluyla ülkemize giriş yapmıştı.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !








    Galaxy S5 kullanıcıları, Kies ve OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncellemeyi “Ayarlar>Cihaz>Hakkında>Yazılım Güncelleme” yolunu izleyerek telefonlarına indirebilirler.
    [​IMG]
    Galaxy S5 Android 6.0 güncellemesi neler getiriyor?

    Android 6.0.1 güncellemesi öncelikle Galaxy S5’e yepyeni bir TouchWizkullanıcı arayüzü getiriyor. Google’ın Marshmallow sürümüne dahil ettiği gelişmiş uygulama izinleri, güvenlik iyileştirmeleri ve Doze Modu sayesinde pil verimliliği güncelleme kapsamında yer alan başlıca yenilikler arasında yer alıyor.
     

Sayfayı Paylaş