4.5G hoş geldin: Mobilde yeni dönem başladı

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Türkiye uzun zamandır beklediği 4.5G mobil bağlantısına nihayet kavuştu. 26 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirilen frekans ihalesinin ardından altyapı kurulum çalışmalarına başlayan mobil operatörler, 1 Nisan 2016 olarak ön görülen tarihte, yani bu gece saatler 00:01’i gösterdiğinde şebekelerini faaliyete geçirdiler.

    Turkcell, Türk Telekom, Vodafone aboneleri bundan böyle 4.5G destekli telefonlarında, tabii ki uyumlu SIM kartlarıyla birlikte daha yüksek mobil veri indirme ve yükleme hızlarından yararlanmaya başlayacak. Her üç operatör de abonelerine yeni nesil teknolojiyle tanışmaları, kendilerini nasıl bir kullanımın beklediğini anlamaları ve kendilerine en uygun tarifelerin doğal yollarla belirlenmesi amacıyla çeşitli imkanlar sunuyor. Buna bir de hediye olarak sunulan veri paketlerini de ekleyebiliriz.

    [​IMG]
    Yeni nesil mobil bağlantı teknolojisi sayesinde yepyeni bir deneyim bizleri bekliyor. Artık dışarıdayken en güncel teknoloji haberlerine, hazırladığımız inceleme ve ipuçları videolarına da daha hızlı şekilde erişebileceksiniz.

    [​IMG]

    4.5G’den korkmanıza, endişe etmenize gerek yok. Eğer bilinçli bir şekilde kullanırsanız, veri paketinizde kalan kullanım miktarını düzenli olarak kontrol ederseniz, her ay sonunda fatura sürprizleriyle karşılaşmazsınız. Size tavsiyemiz, hangi mobil operatörden hizmet alıyorsanız, onun size sunduğu online işlemler uygulamasını akıllı telefon veya tabletinize indirmek. Bu uygulama üzerinden ne kadar veri kullanımında bulunduğunuzu pratik şekilde takip edebilirsiniz.


    4.5G Türkiye’ye hayırlı olsun!

    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş