conax 5300cı yazılımları bu baslıkta
(C ve D) Kategorisinde ve Conax Forumunda Bulunan conax 5300cı yazılımları bu baslıkta Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : conax 5300cı yazılımları sadece bu baslık altında olacaktır
Starnet str-4850.
Emu aktivasyon i: menü tuşu sonrada 4850 ye basılırsa emu ...
-
Emektar Üye
conax 5300cı yazılımları bu baslıkta
conax 5300cı yazılımları sadece bu baslık altında olacaktır
Starnet str-4850.
Emu aktivasyon i: menü tuşu sonrada 4850 ye basılırsa emu kısmı açılır.
Yazılımı Upgrade 32 ile atın
Yazılım boot 39.02 dir
Jetix
canal j.
mtv france
vh1.
bbc prime
Yazılım ve bilgiler için aakgun78 arkadaşımıza teşekkürler
Konu Mu®aT tarafından (19-06-2007 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
YOKUŞTA AKMAYAN TER İNİŞTE GÖZYAŞİ OLUR
-
Yeni Üye
yakupowersk kardeş bu cihaz ve aynı tabandandan olan cihazların yazılımları neden geç çıkıyor. Coship tabanlılar için konuşuyorum. En son yazılım 2006nın 6 yada 7. ayına ait. Orjinal web sitesinede girdim ama malasef bu conax 5300cının yeni yazılımı yok. Bu Arada coship 5003 adıyla verilen yazılımlar conax5300cı ya yükleniyor sinyal var fakat malasef kanal bulmuyor. Bu yazılımı yüklemeyin arakadaşlar. Conax5300Cı coship 5300B serisi, trident 6000cı 09 nolu seri ve liader 9500 yazılımları birebir hepsi birbirine uyuyor.İyi günler.
-
Emektar Üye
dostum zaten ben burda kontrol etmeden sıze kesınlıkle yazılım vermıyorum oyuzden bu baslıgı suan ıcın bos bırakmıstım bılgılrınız ıcın yınede tskler bılmeyen arkadaslarımızı aydınlatmıs oldunuz tskler yenı yazılım yakın bır sure ıcerısınde olacaktır ama suan ıcın elımde bu cıhazdan bulunmadıgı ıcın sıze bu konuda yenı yazılım veremıyorum oyuzden sız 5300cı kullanıcılarından ozur dılıyorum elıme gelırse sızın ıcın yenı yazılım yapmaya calısacagım merak etmeyın en kısa zamanda olacaktır
-
Yeni Üye
Eyvallah.
))) [P] [H] [P] sever
-
Yeni Üye
Arkadaşlar bir bilgi vermek istiyorum. Bu conax 5300Cı aynı zamanda boot dosyası yükseltildikten sonra Planet 23AK, trident 6000CI,coship 5300Cı,leader 9500AF olan cihazlarla aynı yazılımı kullanmaktadır.Denenmiş ve test edilmiştir. Yanlız yazılımı atarken bir ince ayrıntı var her markanın modelleri arasında seri noları vardır. Yazılımları atarken cihazınızın seri no uzantısına dikkat edin. Herkeze İyi Günler
)))
[P] [H] [P] sever
NetaWork bilgisayar tamir bakım İzmir
-
Banlı Üye
aakgun78 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bir bilgi vermek istiyorum. Bu conax 5300Cı aynı zamanda boot dosyası yükseltildikten sonra Planet 23AK, trident 6000CI,coship 5300Cı,leader 9500AF olan cihazlarla aynı yazılımı kullanmaktadır.Denenmiş ve test edilmiştir. Yanlız yazılımı atarken bir ince ayrıntı var her markanın modelleri arasında seri noları vardır. Yazılımları atarken cihazınızın seri no uzantısına dikkat edin. Herkeze İyi Günler

)))
[P] [H] [P] sever
Arkadaşım teşekkürler verdiğin bilgiler için..
:p
-
Yeni Üye
Ne demek bildiğimiz ne varsa Prosat ailesi ile paylaşırız. Diğer forumların yanında umarım hep farklı kalırsınız. Buraya gelen Prosat farkını görmeli. Benim de bunda katkım olursa ne mutlu bana.Herkese iyi günler.
[P] [H] [P] sever
-
Yeni Üye
Bu arada, esas işi bilen insanlar yurt dışında bir forum kurmuş orada bilgilerini ingilizce paylaşıyorlar. Siteye girdiğimde nicknamelerin çoğu türkçeydi. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Yeni yazılımların çoğunu bu forumda bizden önce yabancılarla paylaşıyorlar. Bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Bizim insanımız daha değerlir.
[P] [H] [P] sever
-
Emektar Üye
bana ozelden yolaya bilirmisin forumun adresinidostum
-
Yeni Üye
Yollayım yollamasına da, forumda en az 15 mesaj durumu var. Onun için sana özelden yazamadım kusura kalma.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)