Kritik Pazartesi

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Beşiktaş'ta Almeida için West Ham'ın teklifine bugün cevap verilecek. Ayrıca Başkan Orman'ın büyük umutlarla kulübe getirdiği Önder Özen'in görevde kalıp kalmayacağı konusunda da, kritik saatler yaşanacak.
    [​IMG]
    Siyah-Beyazlılar’ın iki önemli isminin kaderi bugün belli olacak... Uzun süredir geleceği merak konusu olan Hugo Almeida ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen’le ilgili somut gelişmelerin bugün netlik kazanması bekleniyor. Öncelikle Almeida için yönetimin, İngiliz ekibi West Ham United’dan aldığı 3.5 milyon Euro’luk teklif sonrasında Portekizli yıldızını bırakabileceği ifade ediliyor. Siyah-Beyazlı ekibin kurmaylarının, tecrübeli forvetle konuşarak, onun da fikrini alıp, karşılıklı olarak yolları ayırabileceği bildirildi. Almeida’dan gelecek cevaba göre hemen forvet transferi için düğmeye basacak Kara Kartal’ın, gündemdeki isim Adebayor’da mutlu sona ulaşmaya çalışacağı öğrenildi. Ada’dan gelen haberlere göre de, Togolu yıldızı kulübünün satacağı öne sürüldü.

    Yönetim sıcak bakmıyor
    Diğer taraftan ise gündemi meşgul eden bir diğer konu, Futbol Genel Direktörlüğü’ne getirilen Önder Özen’in proje ve planları doğrultusunda istediği ortamın kulüp içinde sağlanması isteği... Bunun olmaması halinde görevini bırakabileceğinin sinyallerini, “Beşiktaş bir milat yapmaya hazırlanıyor. Ancak bunu yapamazsak, benim için de süre dolmuştur” sözleriyle veren Özen’in, Başkan Fikret Orman’la yapacağı zirvede imza yetkisi isteyeceği vurgulandı. Ancak Orman’ın bu konuda kararsız olması, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de yönetimdeki arkadaşlarına, “Alınan kararlar yönetime bildirilir ve son kararı kulübü yönetenler verir” demesinin, Özen’i geleceği konusunda karar aşamasına getirdiği ifade ediliyor.
     

Sayfayı Paylaş