D-smart İçin Çözüm
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve CCcam Forumunda Bulunan D-smart İçin Çözüm Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar ben d smart kartımı kendi dreambox uydu alıcımda kullanmak istiyorum paylaşım falan yapmıyorumda almıyorumda.Araştırdım baya ama net birşey bulamadım ...
-
Yeni Üye
D-smart İçin Çözüm ?
Arkadaşlar ben d smart kartımı kendi dreambox uydu alıcımda kullanmak istiyorum paylaşım falan yapmıyorumda almıyorumda.Araştırdım baya ama net birşey bulamadım .Kartım bloke olmadan acaba nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Not:Kurallarda şifre çözmek yasak diyor ama benim amacım şifre çözmek yada illegal izlemek değil ben dsmartın o uyduruk cihazından kurtulmak istiyorum sadece.Umarım konum kapatılmaz.
Konu Space tarafından (08-12-2009 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.
-
ENGİN 02 CO ADMİNİSTRATOR
Fanatiğin olmuşum senin...
En iyisisin alemin...
Ne yapsalar boşuna...
Emren Alex'in yeter sana...
Renkli takım tutulmaz diyene inat...
Büyülersin asil renklerinle...
Aşık edersin herkesi kendine...
Hayranların artar günden güne...
Çekemeyenler taksın anten...
En büyük sensin FENERBAHÇEM...
-
Administrator
Konu kalabilir ama paylaşıma girmediği sürece.Paylaşıma döndüğü an konu silinir bilginize...
Sorunuza gelirsek benimde merak ettiğim bir konu işime yaramaz ama herkes gibi bende merak ediyorum umarım çözüm bulursunuz.
-
Yeni Üye
Yokmu arkadaşlar yardımcı olacak ücret talep ederseniz onada razıyım
-
Banlı Üye
hocam dreambox lar d-smart uyumlı degildir bunu unutma
-
Banlı Üye
anladım derdini ama olmuyor,çare bulan çıkmadı henüz
-
Banlı Üye
Yumatu MX cihazlarda çalıştırdığını iddia eden birisine rastladım bir forumda.
Maalesef büyük bir handikap var. Muhtemelen cccam yenü sürümünde Sky'lar sayesinde D-Smart da çözülecek ancak yeni çıkacak Cccam'in içine time bomb benzeri bir şey yerleştirileceği söylentileri de var. Böylece klon cihaz kullanan hangi imajı kullanırsa kullansın cccam kullanırsa cihazı uçacak... Bence D-Smart'ı kendi makinasından izleyemiyorsanız Dreamboxla izlemek için klon cihazlarda bu riske girmeye değmez. İçerik olarak da D-Smart bence fos.
-
Yeni Üye
BU kadar imkansız değildir arkadaşlar aslında cihazın içini açıp baksam anlarmıyım acaba
-
aslında imkansız diye birşey olmaz ama anlamadığım için birşey diyemiyorum.umarım bulabiliriz.
-
Banlı Üye
daha tnt yi seyredemiyoruz d-smart ı mı seyredicez
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 3 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 3 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler