Arkadaşlar dreambox 500s kullanıcısıyım.Hazır buket (içinde kanallar içinde bulunduğu pakete göre)kanal yülü bir proğram varmı.Buketleri sildim yeniden hepsini yapmayı gözüm kesmiyor
![]()
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve CCcam Forumunda Bulunan Dreambox 500s hazır kanal listesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar dreambox 500s kullanıcısıyım.Hazır buket (içinde kanallar içinde bulunduğu pakete göre)kanal yülü bir proğram varmı.Buketleri sildim yeniden hepsini yapmayı gözüm ...
Arkadaşlar dreambox 500s kullanıcısıyım.Hazır buket (içinde kanallar içinde bulunduğu pakete göre)kanal yülü bir proğram varmı.Buketleri sildim yeniden hepsini yapmayı gözüm kesmiyor
![]()
slm forumda hazır kanal listeleri ilgili bölümler var oralardan bir araştır istersen
http://www.prosatforum.com/forum/e1-...0112009-a.html buyur link![]()
plugin olarak da yüklenebilir ama 500s de yer yok onu kurmak için.
mavi tuşa bas panelde addons seç download gemini server seç bekle açılan sayfadan settings sat seç aşağıda tuerkiş bgb indir yada istedigini o sayfadan indire bilirsin seç okeyle yükle kendi gelecek
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)