Cccam'da Donmaları En Aza İndirme!!
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve CCcam Forumunda Bulunan Cccam'da Donmaları En Aza İndirme!! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar bende cccamda donma fazla oluyrdu internette araştırırken bir program buldum bilgisyara yükledim cccamda hiçbir sorun kalmadı gayet güzel çalışıyor ...
-
Paylaşımcı Üye
Cccam'da Donmaları En Aza İndirme!!
arkadaşlar bende cccamda donma fazla oluyrdu internette araştırırken bir program buldum bilgisyara yükledim cccamda hiçbir sorun kalmadı gayet güzel çalışıyor umarım sizdede faydalı olur program eklentidedir.
Programın Kullanımı
programı açın
1-connect tuşuna basın
2-Log in tuşuna basın
3-Son olarak automatic seçenegini işaretleyin
bu kadar basit bir program
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
-
Emektar Üye
Ben çalıştıramadım ya arkadaşım....ilginç bir prg ma benziyor ama....mesela port hep 23 gözüküyor portu silemiyorum...kendi clinımı yazamıyorum....birazdaha bilgi verirmisiniz....
-
Paylaşımcı Üye
bu programı ip değiştirmeden kullanamazsınız hotspot yada ultra surf kurup bir daha deneyin
-
Moderator
-
Yeni Üye
server alma istiyorum kaliteli ve kesintisiz serveri bulunanlar lütfen ekleyin: kayabasiselcuk@hotmail.com
-
Yeni Üye
program birazdaha açıklayıcı kullanımını anlata bilirmisiz
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
Ccamda donmanın çeşitle sebepleri vardır. Ama eğer ücretli veya ücretsiz server kullanıyorsanız, serverınızın kalitesindendir. kullandığınız veya satın aldığınız server kötü ve kalitesiz ise bu proğram ne yapacak?
-
Yeni Üye
Bu programın donmaları gider diğini kim söyledi bu sadece log alır logları incelersiniz duble login user varmı diye ona göre aayarlamalar yaparsınız
-
Banlı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler