Arkadaşlar,DM500 ile Gemini 4.60 image ve CCCam 2.1.2 kullanmaktayım.Ben birden çok CCcam.cfg kullanmak istiyorum.Bazı forumlarda bunun mümkün olduğunu okudum.Bu konuda ustalar yardım ederlerse sevinirim....
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve CCcam Forumunda Bulunan Birden çok CCCam.cfg kullanmak nasıl olur.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar,DM500 ile Gemini 4.60 image ve CCCam 2.1.2 kullanmaktayım.Ben birden çok CCcam.cfg kullanmak istiyorum.Bazı forumlarda bunun mümkün olduğunu okudum.Bu konuda ...
Arkadaşlar,DM500 ile Gemini 4.60 image ve CCCam 2.1.2 kullanmaktayım.Ben birden çok CCcam.cfg kullanmak istiyorum.Bazı forumlarda bunun mümkün olduğunu okudum.Bu konuda ustalar yardım ederlerse sevinirim....
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
SAKARYA
cccam cfg. dosyasına ikinci üçüncü istediğin kadar server yazabilir ve kullanabilirsin ben kullanıyorum sorun yok....
millet bir tane bulamıyor maşallah sende birden fazla varmış.
Arkadaşlar,yine beni yanlış anlıyorsunuz.Bende birden fazla server falan yok.Sadece 1 server var oda sağolsun ACTION kardeşimizin sayesinde.Ben sadece nette Birden fazla CCcam.cfg kullanılabileceğini gördüm ver merakımdam araştırmaya başladım.Sadece ustalardan alacağım bilgilerle birşeyler yapmağa çalışacağim.Hatta BU FORUMDA bile Ertan AKTEPE arkadaşımız bu konuya değinmiş....
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
SAKARYA
paylaşım güzel forumdaki bütün arkadaşlara teşekkürler
arkadaşım yanlış anlama seni kırmak için yazmadım,kırıldıysan kusura bakma.aynı server sa 2 tane cfg dosyasına gerek yok
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)