cccam server
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve CCcam Forumunda Bulunan cccam server Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar önceden mgcamd paylaşımım vardı süresi bitti. dreambox 500s kullanıyorum. günlerdir internette server arayıp bulamıyorum. hiç serverım kartım yok .durum ...
-
Yeni Üye
cccam server
arkadaşlar önceden mgcamd paylaşımım vardı süresi bitti. dreambox 500s kullanıyorum. günlerdir internette server arayıp bulamıyorum. hiç serverım kartım yok .durum böyle olunca kimse birşey paylaşmak istemiyor. bana yardım edebilecek serverını karşılıksız paylaşabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim...
-
Super Moderator
-
Yeni Üye
sevgili Action mesaj sayım 15 olmadığı için pm gönderemiyorum...
-
Yeni Üye
mesaj sayısını doldurur doldurmaz pm atacağım
-
Yeni Üye
arkadaşlar ücretsiz cline aldım ayrıca cccam info kurulu . forumserverından gelen kart sayısı 60 küsür 70 gözüküyor... kartlar görünmüyor ayrıca birkaç paket hiç açılmıyor(hotbirdde jscler nova polsat cyfra+gibi) bunun nedeni ne olabilir hata bende mi?
-
Yeni Üye
yardımcı olabilecek arkadaş yok mu???
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
kaliteli olduğunu düşünüyorum. ah bir de paketler açılsa...
-
Administrator
kısa süreli bir sorun olabilir düzelecektir!
Konu Örnek tarafından (03-06-2009 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
dostlar problem bendeymiş sanırım çözdüm. softcam.key ve constant.cw içineki ilgili kanalların keylerini sildim şimdi çalışıyor
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler