FLYCCcam 30 dk bir donuyor resetlemk gerekiyor.bunun bir çözümü var mı?
Kart Paylaşımı Emulatörleri (Card Sharing Emulators) Kategorisinde ve CCcam Forumunda Bulunan FLYCCcam donma sorunu yardım? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : FLYCCcam 30 dk bir donuyor resetlemk gerekiyor.bunun bir çözümü var mı?...
FLYCCcam 30 dk bir donuyor resetlemk gerekiyor.bunun bir çözümü var mı?
çözümü yok birader artık ücretli olduğu için böyle bir yıldırma taktiği uygulanıyor.andlinux kur bunu bir çok yerde okumuşsundur amaçokta basit bir kurulumu var.google de arat andlinux kurulumu diye açıklamalar mevcut on dakikada kurarsın sorun olursa yaz yardımcı olmaya çalışırım.
peki hangisi daha stabil çalışıyor örnegin nds donma çok oluyor mu
asker andlinux biraz daha stabil göründü gözüme ama nds olayında donmayan bir sisteme daha rastlamadım ben biraz donmalar oluyor tabi.ama fylccam miyadını doldurdu bende yarım saatte bir donuyodu sonra hiç kart gelmemeye başladı bende andlinux kurdum gayette basit kurulumu takıldığınız yer olursa yardımcı olurum demiştim zaten bir kaç püf noktası var zaten.
güncelleme istiyor bendende..şu anda sorun yok belki güncellersem sorun çıkarabilir en iyisi güncellememek (:
bu andlinux nasıl indirecez büyük bir dosyamı malüm kota sorunum var....
hocam ben andlinux kurdum masaüstündeki CCcam cfg dosyasını tıklıyorum açılmıyor.takıldım kaldım
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)