Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları başladı

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Spor Toto süper Lig'in 30. haftasında dün akşam deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 4-1 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba'nın sezon sonu görevinden ayrılacağına kesin gözü ile bakılıyor.
    [​IMG]
    Dün akşam taraftarların istifaya davet ettiği Aybaba, maçın ardından istifa etmeyi düşünse de başkan Fikret Orman’ın müdahalesi ile görevine devam etme kararı almıştı.
    Siyah Beyazlı takımla bu sezon başında 4 yıl mukavele imzalayan tecrübeli teknik adamın lig sonuna kadar takımının başında kalması ancak 4 ligin bitiminin ardından görevinden ayrılması tahmin ediliyor. Futbol komitesi yaşanan bu durum üzerine yeni teknik adam konusunda araştırmalarını hızlandıracak. Başkan Orman ve futbol komitenin özellikle yabancı bir teknik adamla anlaşmak istedikleri öğrenilirken, adaylar arasında Arthur Zico, Christoph Daum ve Slaven Bilic isimleri öne çıkıyor. Düşük de olsa yeniden takımı yerli teknik adama emanet etme durumunda Ertuğrul Sağlam ve Mehmet Özdilek komitenin aklındaki isimler olarak göze çarpıyorlar.

    SEÇİM BEŞİKTAŞ'I OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİR
    Beşiktaş’ı bekleyen sıkıntı ise haziran ayının ilk haftası yapılması planlanan olağan seçimli genel kurul olacak. 5 Mayıs’da değişecek tüzük ile birlikte yapılması ön görülen seçimde başkan Fikret Orman yeniden aday olacak. Ancak Orman’ın yeni oluşturacağı yönetim kurulunda futbol komitesinin belirlenmesi haziran ayının ortalarını bulacak. Bu durumda yeni teknik adamın kim olacağı ve transferlerin yapılması konusunda geç kalınabilme ihtimali doğacak. Başkan Orman’ın seçimi göz önüde bulundurarak nasıl hareket edeceği ise merakla bekleniyor.

    BAŞKAN ORMAN TAKIM UÇAĞINA BİNMEDİ
    Öte yandan dün akşam deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 4-1 yenilen Beşiktaş’ta Başkan Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran İstanbul’a takım uçağı ile dönmediler. Maç öncesi takımla birlikte İstanbul’a dönmeyi planlayan Orman, Çebi ve Kıran mağlubiyetin ardından İzmir’den İstanbul’a tarifeli uçak ile döndüler. Takımla birlikte ise yönetim kurulundan Ahmet Kavalçı, Yalçın Kaya Yılmaz ve Seyit Ateş istanbul’a dönen isimler oldular.
     
  2. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    kimi getirseler bu kadroyla bir sey yapamazlar samet hoca bazı oyuncuları gölgesinde kaldı isteyen sakatım diye oynamıyor
     

Sayfayı Paylaş