"Sonuna kadar inanıyoruz"

Konu, 'Dünyadan Futbol' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Lazio'nun teknik direktörü Vladimir Petkoviç, rövanş maçı için iddialı konuştu. Roma maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan deneyimli teknik adam, 2-0'ın rövanşında Fenerbahçe'yi elemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
    [​IMG]
    Başkent derbisinde Roma ile 1-1 kalan Lazio, gözünü UEFA Avrupa Ligi'nde rövanş maçında perşembe günü karşılacağı Fenerbahçe'ye çevirdi. Roma maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Vladimir Petkoviç, Fenerbahçe karşılaşması için iddialı konuştu.
    Avrupa'daki yarışa devam etmek için İstanbul'da alınan 2-0'lık yenilgiyi telafi etmeye çalışacaklarını söyleyen Bosna asıllı İsviçreli çalıştırıcı , "Her şey bize ve sahada nasıl olacağımıza bağlı. Sonuna kadar inanıyoruz ve başaracağız. Teknik olarak garanti veriyorum" diye konuştu.
    Fenerbahçe maçının seyircisiz oynanacak olmasını da değerlendiren deneyimli teknik adam, "Taraftar olmadan da tüm gücümüzü sahada ortaya koyacağız. 90. dakikaya kadar kendimize olan inancımızı korumalıyız" ifadesini kullandı.
    Önlerinde Juventus ve Fenerbahçe olmak üzere peş peşe iki zorlu maçlar olduğunu hatırlatan 49 yaşındaki teknik direktör, sakat ve cezalı oyuncularının çokluğunuda takım kurmakta zorlandığnı dile getirdi.
     

Sayfayı Paylaş