Ve Şok itiraf!

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

  1. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    İbrahim Akın, İskender Alın kupa maçında şikeyi itiraf etti

    [​IMG]

    Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

    Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım güvenlik müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alın'ın ifadeleri soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından alındı.

    İbrahim Akın ve İskender Alın'ın, savcılık sorgusunda iddiaları kabul ettiği öğrenildi.

    Savcı, bu kişileri tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti.

    Kaynak: Habertürk
     
  2. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Tayfur Havutçu, 11 Mayıs’taki maçtan 1 hafta önce, İ.Akın ve İskender’in menajeriyle konuşmuş. Kartal, finalde rakip oyuncuyu ayartıp şike yapma suçlamasıyla karşı karşıya

    [​IMG]

    HTSPOR

    Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu’nun, İstanbul BŞB’li oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın’ı transfer vaadiyle şikeye yönlendirdikleri iddiasıyla gözaltına alındıkları öne sürülüyor.

    Havutçu’nun, 11 Mayıs’ta Kayseri’de oynanan Türkiye Kupası finalinden 1 hafta önce iki oyuncunun menajeri olan menajerleri Yusuf Turanlı’yı araması tele takibe takılmış. İkili arasındaki konuşma ve mesajlaşmalarda ilginç detaylar var.

    HAVUTÇU: Biz şimdi bak. Bu Akın ile İskender. Ben söyledim şimdi. Onun kesinlikle şey yapmak istiyorlar ikisini.
    TURANLI: Almak istiyorlar.
    HAVUTÇU: Kesin yani. Şimdi bu maçla falan alakası yok yani onun için. İbrahim Akın’ı istiyorum çünkü yani.
    TURANLI: İbrahim Akın ve İskender’in benim olduğunu bütün Türkiye biliyor. Çocuklar hemen gelmek istiyor hocam hiçbir sıkıntı yok yani. İskender şu anda senin yanında. Yani o derece.

    'SIKMAYIN, BEN İŞİ BİTİRDİM'
    Yusuf Turanlı’nın ismi, F.Bahçe-Belediye maçı için vaat edilen şike parasını İbrahim Akın’a teslim ettiği ve görüntülendiği iddialarıyla gündeme gelmişti. Turanlı daha sonra tutuklanmışı. Menajerin, Türkiye Kupası finalinden 2 gün önce Akın’a “Ben birazdan buluşucam onlarla çünkü. Ya yeni kulübümüz. Kırmayalım onları da çünkü geceğimiz kulüp:) hahahaha” mesajları attığı tespit edilmiş.

    Ayrıca maça saatler kala da “Valla sen seneye Belediye’den 1.5 trilyon alacaksan oyna. Seni sevmeyen apo hocanla beraber. RELAXX. İbo’yla da konuş sıkmayın yaa ayıp olur adamlara. İşi bitirdim rakamda anlaştık yeni takımımızla Avrupa’ya gideceğiz” mesajları belgelere geçmiş.

    22 Mayıs’ta İskender’in de Turanlı’yı arayıp “İmzayı attıktan sonra diyecektim ki kupa maçında bilerek oynamadım” ifadesi dikkat çekiyor.
     
  3. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    bu haber nederece doğru bılmıyorum ama bjk kupası geri alına bılır
     

Sayfayı Paylaş