Galaxy Note 3 için Lollipop güncellemesi yayınlandı

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Güncelleme çıktı, fakat fabrikasyon hatası mı yapıldı?
    [​IMG] Samsung Galaxy Note 3 cnet.com Daha önce Android 5.0 Lollipop güncellemesinin, Galaxy Note 3'ün içinde bulunduğu üst düzey Samsung cihazlara gelmesinin beklendiğini sizlere bildirmiştik. Görünüşe göre güncelleme başlamış durumda. Samsung-Viet sitesinin haberine göre Vietnamlı kullanıcılar OTA yoluyla Lollipop'a kavuştu. Asıl ilginçlik ise burada başlıyor.
    [​IMG] Samsung-Viet Vietnamlı önemli teknoloji sitelerine baktığımızda herhangi bir şey yok gibi gözüküyor. Samsung firmware'larını arşivleyen ve bu konuda uzmanlaşmış bir site olan Samsung-Updates'te SM-N900U model numaralı Note 3 için güncelleme yok. Samsung-Viet sitesinin yayınladığı ekran görüntülerine bakarsak Samsung-Updates için 5.0 çıkmış duruyor. Ayrıca 5.0 güncellemesini alan Note 3'ün de ekran görüntüleri Samsung-Viet sitesinde yer alıyor.
    [​IMG] Samsung-Updates.com Kafa karıştırıcı bir durum. Samsung acaba güncelleme konusunda fabrikasyon hatası yapmış olabilir mi? Şimdilik güncellemenin gözüktüğü tek yer Vietnam ve 2015 başlarına kadar diğer ülkelere güncelleme gelmeyecek duruyor.
     

Sayfayı Paylaş