Emenike'ye para vermem abi...

Konu, 'Süper Lig Genel Haberler' kısmında musa21 tarafından paylaşıldı.

  1. musa21
    Offline

    musa21 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    21 Aralık 2010
    Mesajlar:
    950
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    ankara
    Trabzonspor'un da şike yapmayı denediği ancak beceremediği öne sürülmüştü...

    Ercan ÖZTÜRK/İSTANBUL
    Dinlemelere bu iddiaya ilişkin çarpıcı konuşmalar da takıldı. İddiaya göre Trabzonspor'lu bir yönetici, Karabükspor-Fenerbahçe maçı öncesi Karabükspor kalecisi Bülent Ataman üzerinden oyunculara teşvik göndermek istedi ama para toplanamadı.

    DENENMİŞ, BECERİLEMEMİŞ
    8 Mayıs 2011'de oynanan Karabükspor-Fenerbahçe maçı çok konuşulmuştu. Maçı Fener 1-0 kazandı. Emenike'nin oynamaması günlerce tartışıldı. O maç öncesi iddiaya göre Bordo-Mavili bir yönetici kaleci Bülent'i arayarak, teşvik primi göndereceğini söyledi, Karabüksporlu oyunculara dağıtmasını istedi. Bülent ise yine iddiaya göre 'Herkese dağıtacağım. Ama Emenike'ye para vermeyeceğim. O bizi sattı' dedi. Bu görüşmenin ardından Trabzonlu yöneticinin parayı son anda Ataman'a ulaştıramadığı tespit edildi. İddialara göre Trabzonsporlu yöneticinin başka denemeleri de inceleniyor...

    MAÇ SONU SUÇLAMIŞTI
    BÜLENT, Fenerbahçe maçı sonrası tartışılan sözlere imza atmış, Emenike'yi suçlamıştı. Deneyimli kaleci, 'Ben Trabzonsporluyum ne var bunda. Beni teşvik primi almakla suçladılar, Allah'tan şikeyle suçlamadılar. F.Bahçe saha içinde iyi oynuyor. Ama saha dışında da iyi oynuyorlar' demişti. Emenike'ye şerefsiz göndermesi yapan Ataman, Nijeryalı oyuncunun büyük ihtimalle Fenerbahçe'ye gideceğini de söylemişti.

    akşam
     

Sayfayı Paylaş