Fenerbahce 1-0 Beşiktas

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

  1. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında sarı-lacivertli ekip ezeli rakibini 2. dakikada kaptan Alex De Souza'nın attığı mükemmel golle 1-0 yendi.

    Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe puanını 64 yaptı ve 2. sıradaki yerini korudu. Beşiktaş ise 57 puanda ve 4. sırada kalarak şampiyonluk şansını çok zora soktu.

    [​IMG]

    Fenerbahçe'nin kalan maçları
    Kasımpaşa (D)
    Eskişehirspor (E)
    Ankaragücü (D)
    Trabzonspor (E)

    Beşiktaş'ın kalan maçları
    Sivasspor (E)
    Diyarbakırspor (D)
    Manisaspor (E)
    Bursaspor (D)

    ERNST, TORAMAN VE VEDERSON KIZARDI

    Karşılaşmanın 88. dakikasında Ernst, Emre'ye dirsek attığı gerekçesi ile kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

    92. dakikada da Vederson ve İbrahim Toraman arasında tansiyon yükselince hakem Hüseyin Göçek, yardımcısından da bilgi alarak iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Ayrıca bu oyuncuların dışında 6 kişi sarı kart gördü.

    FENERBAHÇE ŞAMPİYON GİBİ

    Maçın son düdüğünden sonra stadyum adeta bayram alanına döndü. Tüm oyuncular orta alanda buluştu ve tüm tribün ile birlikte zaferi kutladılar. Ayrıca maç sonrasında tribünlerden konfeti yağmuru da yapıldı.

    BOBO PENALTI KAÇIRDI

    57. dakikada Uğur İnceman'ın yerde kalmasıyla Beşiktaş penaltı kazandı. Topun başına geçen Bobo, tüm Beşiktalılar golü beklerken o topu Volkan'ın kucağına attı.

    FERRARI VE TELLO 2 HAFTA SONRA SAHADA

    Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Matteo Ferrari ile Rodrigo Tello, derbi maçta formalarına kavuştu. Ferrari, Sivok ile birlikte savunmanın göbeğinde oynarken, savunmanın sağında İbrahim Kaş, solunda ise İbrahim Üzülmez forma giydi. Sakatlığı geçen İbrahim Toraman da Ernst ve Fink ile birlikte savunmanın önünde görev aldı.

    Bobo'yu tek forvet oynatan Teknik Direktör Denizli, Tello'ya sağ, İsmail'e ise sol kanatta forma verdi. Denizli, geçen haftaki Trabzonspor maçının kadrosundan 4 değişiklik yaptı. Ekrem, Holosko, Uğur ve Yusuf'un yerine Tello, Ferrari, İbrahim Kaş ve İsmail Köybaşı oynadı.

    HOLOSKO YEDEK

    Beşiktaş'ta Ferrari ve Tello'nun takıma dönmesiyle yabancı kontenjanına Filip Holosko takıldı. Teknik Direktör Denizli, derbide Holosko'yu yedek soyundururken, yedek kulübesinde yer alan diğer oyuncular ise Hakan, Rıdvan, Necip, Serdar, Uğur ve Yusuf oldu. Sakatlıkları bulunan Nihat, Tabata, Ekrem, Nobre ve Ramazan ise 18 kişilik kadroda yer almadı.

    UEFA GÖZLEMCİSİ DE MAÇTA

    Hakem kampını ziyaret ederek eğitim çalışması yapan UEFA Gözlemcisi, Eğitimcisi, İsviçre Merkez Hakem Kurulu üyesi Andreas Schluchter de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izledi. Hakem İşleri Müdürü Dr. Sürhat Müniroğlu ile birlikte maçı izleyen Schluchter, yarın hakemlerle bir araya gelerek maçın analizini yapacak.

    [​IMG]
     
  2. ENGİN02
    Offline

    ENGİN02
    Yetkili
    Vip

    Kayıt:
    20 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    5.186
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    BESNİ
    tebrikler fenerbahçem
     
  3. dimo79
    Online

    dimo79 Guest

    Yazık Oldu Maçın hakkı beraberlikti
    İnşallah Bu Maçın Yüzün'den
    Bursa Şampiyonluğu Kaçırmaz
     

Sayfayı Paylaş