Toshiba İlk Üç Boyutlu TV!

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında silentslayer tarafından paylaşıldı.

  1. silentslayer
    Offline

    silentslayer Üye Üye

    Kayıt:
    20 Ocak 2010
    Mesajlar:
    52
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    izmir


    TOSHIBA ve RealD, 3D yi evinize getirmek için işbirliği yapıyorlar.

    TOSHIBA’nın yeni 3D LCD TV’ si ile 2010 yılı ortalarından itibaren evlerinizde şu an seyrettiğimiz tüm programları HD kalitesinde üç boyutlu(3D) olarak izleyebileceğiz.

    Toshiba ve RealD, Toshiba’nın HD kalitesi ve 3D içeriği sağlayabilen REGZA LCD TV’lerinin geliştirilmesinde steroskopik RealD format desteği dahil 3D teknolojisini Toshiba televizyonlarına getirmek için işbirliği yapacaklarını açıkladılar. Aynı zamanda Toshiba’ larda üç boyutlu görüntü sağlayabilen özel gözlük teknolojisi üzerinde de birlikte çalışacaklar.

    Toshiba Corporation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Masaaki Osumi, “Toshiba REGZA Full HD LCD TV serilerine 2010’da üç boyutlu TV leri getirmeyi planlıyor ve biz de, sektördeki lider firma RealD ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz” açıklamasını yaptı. “Evde üç boyutlu görüntüleme ve şu an seyrettiğiniz tüm programları üç boyutlu izleme konusunda Toshiba öncüdür. “dedi

    RealD Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Michael V. Lewis “ Üç boyutlu görüntüleme teknolojisi evde yeni eğlence fırsatları yaratıyor ve biz de ürünlerine eşi bulunmayan bir 3 boyut tecrübesi getirmek için Toshiba ile işbirliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz “ dedi. “RealD, 3D’li teknoloji sinemaya devrim getirmiştir ve RealD formatı da günümüzün HD altyapısını kullanarak evlere benzer yüksek kalitede bir eğlence tecrübesi getireceği sözünü vermektedir.”dedi.

    RealD Formatı, sol göz ve sağ göz üç boyutlu imaj akışını üç boyutlu olmasını sağlayabilen görüntüleme tipine (LCD ya da Plazma) HD 3D kanalı içerisine çoklayan yan yana üç boyutlu formatın özel tescilli bir versiyonudur. RealD formatı, kablo, uydu, paket yayın ya da internet ile sağlanan yüksek kalitede üç boyutlu görüntü için günümüz HD altyapısına uygun hale getirerek benzersiz özel tescilli filtre teknolojileri kullanır.
     
  2. suvekum
    Offline

    suvekum Süper Üye Üye

    Kayıt:
    25 Ocak 2009
    Mesajlar:
    583
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Ankara
    Teknoloji durmuyor koşuyor bizlerde onların arkasından ama yakalamak mümkün değil...
     

Sayfayı Paylaş