Nvidia 3D'yi tercih etti

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında LORD_KING tarafından paylaşıldı.

  1. LORD_KING
    Offline

    LORD_KING Süper Üye Üye

    Kayıt:
    7 Eylül 2008
    Mesajlar:
    2.097
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    Topraktan
    PNY, Quadro ürünlerin kullanımını için Nvidia'nın 3D Vision gözlükleri sunuyor.

    PNY, NVIDIA' nin Quadro uyumlu 3D Vision ‘shutter' tekniğini kullanan gözlükler (gözlük aktif bir şekilde monitörle senkronize olarak sag taraf için olan imaj gösterildiğinde sol camı, sol taraf için olan imaj gösterildiğinde sağ camı kapatıyor) sunduğunu açıkladı. Profesyonel yazılım çözümleri kullanıcıları artık yüksek çözünürlüklü stereo sistemlerini aktif hale getirip, resimleri 3D olarak izliyebilme imkanları olucak.
    Jeolog, tasarımcı ve mimarlar gibi profesyoneller artık NVIDIA'nın sunmuş olduğu Quadro kartlarıyla uyumlu olan Open GL Quad-Buffered stereo teknolojisinden faydalanabilecekler. 3D Vision Quadro uyumlu gözlükleri, 3D ready-display ve 3D teknolojisini kullanan NVIDIA grafik kartını bir araya getirerek; Open GL quad buffered stereo teknoljisini kullanan profesyonel uygulamalar artık kolaylıkla 3D teknolojisinin sunmuş olduğu gerçek hayata yakın görüntüler sağlayacaktır.



    [​IMG]

    3D_Vision_for_QuadroAutoDesk's Maya, Dassault Systemes CATIA, Landmark GeoProbe gibi çok profesyonel uygulamalar, temelinde quad buffered stereo'yu desteklemektelerdir. Ayrıca, bazı uygulamalar, özel eklentileri olan 'quad-buffered' standardındaki stereo‘yu destekliyorlar.
    "Quad-buffered stereo, her göze, farklı bir açıdan dört tampon ‘un sağlamış olduğu benzersiz ( ön sol, ön sağ, arka sol, arka sağ) görünüm sağlamaktadır" diye sözlerine başlayan PNY Technologies' nin EMEA Profesyonel Cözümler Marketing müdürü Laurent Chapoulaud; "Ayrıca, kullanıcılar ister tam ekran modunu kullanır ister bir çok pencereden izlemeyi tercih edebilirler"; "Bu teknoloji, profesyonelerin taleb ettikleri yüksek görsel 3D stereoskopik kalite'yi sağlamakla beraber; değerlendirmeler ve tasarım tekrarlamaları sırasında daha iyi verimlilik sağlar" diye konustu.



    [​IMG]




    NVIDIA Quadro uyumlu 3D Vision gözlük aşağıdaki programlarda mevcuttur:
    Quadro 3D Vision gözlükler :



    Tavsiye edilen fiyat : 189€ (Vergi dahil değil)
    Içindekiler:
    - 3D Vision gözlükleri
    - IR transmitter
    - Quadro grafik kartlara bağlanan 3-pin mini-DIN kablo
    - Quadro sürücüsü
    - Quadro Manuel
    Quadro Upgrade programı:
    Tavsiye edilen fiyat: 49€ (Vergi dahil değil)
    GeForce 3D Vision kullanıcılar için upgrade
    Icindekiler:
    - Quadro grafik kartlara bağlanan 3-pin mini-DIN kablo
    - Quadro sürücüsü
    - Quadro Manuel
    PNY Technologies Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu için NVIDIA Quadro ‘nin tek yetkili ortağıdır Bilgi edinmek için, lütfen PNY Technologies sitesini ziyaret ediniz:

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    .
     
  2. baytu
    Offline

    baytu Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    21 Eylül 2009
    Mesajlar:
    118
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    sivas
    teknoloji
    sağol
     

Sayfayı Paylaş