"Benim kafam Bursa'da"

Konu, 'Diğer Takımlar' kısmında lost_youth tarafından paylaşıldı.

  1. lost_youth
    Offline

    lost_youth Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    29 Aralık 2009
    Mesajlar:
    264
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Türkiye
    Bursaspor'un kanat oyuncusu Volkan Şen, yeşil beyazlı ekipte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Benim kafam burada" dedi.
    Genç yetenek Volkan Şen Bursaspor'da sözleşmesinin devam ettiğini ve kendisiyle ilgili transfer kararlarını başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiğini ifade etti.

    İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Volkan, "Burada mutluyum. Bursaspor'la birlikte ben de iyi yerlere gelmek isterim. İsmimin büyük takımlarla anılması güzel bir şey. Ama sözleşmem devam ediyor. Başkanım ve hocam ne derse onu yapmak zorundayım" dedi.

    Yeşil beyazlı ekipte herhangi bir sorun yaşamadığını sözlerine ekleyen genç futbolcu, "Bursaspor'un altyapısından yetiştim. Futbolu burada öğrendim. Hiç kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. Benim kafam burada" diye konuştu.

    "UEFA'YA KESTİRME YOL KUPA"

    Ligde olduğu gibi Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını belirten Volkan Şen, "Hedeflerimiz büyük. Sezonu ilk 3 içinde bitirmek ve UEFA'ya gitmek istiyoruz. Başaracağımıza inanıyorum. İyi bir ekibimiz var. Taraftarın yaklaşımı çok iyi. Tek yürek olursak istediğimizi elde ederiz. Aynı zamanda kupaya da ayrı önem veriyoruz. UEFA'ya giden en kestirme yol Türkiye Kupası" şeklinde konuştu.


    Kaynak : DHA
     

Sayfayı Paylaş