Şok! Kewell gitmek istiyor

Konu, 'GALATASARAY' kısmında selvi64 tarafından paylaşıldı.

  1. selvi64
    Offline

    selvi64 Banlı Üye

    Kayıt:
    16 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    1.301
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    G.Saray'ın Avustralyalı yıldızı Kewell, İngiltere'ye dönmeye hazırlanıyor. Stoke City ve Fulham'ın yakından ilgilendiği Kewell'ın, devre arasında G.Saray'dan ayrılmayı planladığı belirtildi. Bu sezon sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu, G.Saray'ın mukavele yenileme önerisine de yanıt vermiyor.
    Kewell yol ayrımında

    Fulham ve Stoke City'nin ilgilendiği oyuncunun devre arasında takımdan ayrılabileceği bildirildi.

    Araları hiç iyi değil
    Yönetimin sözleşme yenileme teklifine henüz yanıt vermeyen Harry Kewell'ın, Galatasaray'dan ayrılmayı planladığı iddia edildi. Teknik direktör Rijkaard ile arası pek de iyi olmayan ve son haftalarda yedek kalmanın moral bozukluğunu yaşayan Avustralyalı yıldızın, menajerinin İngiltere'nin Fulham ve Stoke City takımları

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

    Sözleşmesi sona eriyor
    Kewell'ın eşi Sheere'nin de İngiltere'ye dönmeleri için baskı yaptığı ifade edilirken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun devre arasında takımdan ayrılabileceği bildirildi. Liverpool'dan Galatasaray'a transfer olan Kewell, ilk sezonunda 36 maçta görev yaparken 12 gol ve 5 asist ile oynadı. Bu sezon ise 11 maçta, 4 gol atıp, 3 asist yaptı.
    Savaş ÇORLU
     
  2. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    [​IMG]

    Kewell 31 Mayıs’ı beklemiyor

    Galatasaray’da son dönemde yedek kulübesine mahkum olan Avustralyalı futbolcu eşinin de baskısıyla sezon ortası ayrılmak için harekete geçti. Kewell’ı Fulham ve Stoke City istiyor Cim-Bom’da kan kaybı... Geçen sezon kritik gollere imza atan, ancak bu sezon fazla forma şansı bulamayan Harry Kewell’ın ara transferde ayrılacağı ileri sürüldü.

    Yönetimin sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Avustralyalı futbolcunun, mukavele bitiş tarihini de beklemeyip ara transferde İngiltere’ye gitmek istediği kaydedildi. Eşi Sheere’nin de İngiltere’ye dönmesi için baskı yaptığı golcüyü Tuncay Şanlı’nın da formasını giydiği Stoke City ile Fulham kulüplerinin istediği kaydedildi. Ailesinin baskısına karşı koyamayan Kewell’ın yedek de kalması nedeniyle ayrılacağı ifade edildi.
     
  3. nino
    Offline

    nino Süper Üye Üye

    Kayıt:
    5 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    3.849
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Şehir:
    Everywhere
    bence kalır burda mutlu ama iyi oyuncu ben avrupa takımı olsam orta sıra için oynasam kesin alırım
     

Sayfayı Paylaş