Kayip araniyor

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

  1. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Başkent deplasmanında patlama yapması beklenen Elano, sahada hiçbir varlık gösteremedi. Kullandığı nefis frikik dışında yokları oynayan Sambacı, ikinci yarıda yerini Kewell'a bıraktı.

    [​IMG]

    Sezon başında çok büyük umutlarla alınmıştı Elano Blumer... Transferi sadece Türkiye’yi ayağa kaldırmadı, Avrupa’da da ses getirdi. Lincoln’den ağzı yanan Galatasaray taraftarı, kısa sürede Brezilyalı yıldıza ısındı. Elano da yaptığı ilk basın toplantısında, “Ben Lincoln’e benzemem. Onunla tek ortak yanımız, Brezilyalı olmamız” diyerek kendisinden beklentileri daha da artırmıştı. Ancak yıldız futbolcu aradan geçen sürede bir türlü takıma ısınamadı...

    ‘Oynarız’ demişti
    Daha birkaç gün önce Galatasaray Dergisi’nde yayınlanan röportajında, “Arda’yla birlikte çok iyi oynarız, sadece birbirimize alışmamız lazım” diyen Elano, Ankaragücü deplasmanında bu fırsatı buldu. Buna karşın Sambacı, oyunda kaldığı 61 dakika boyunca çok kötü bir performans sergiledi. Kullandığı nefis frikik dışında hiçbir varlık gösteremeyen, ayağındaki topları ezen, Ankaragücü’nün hızlı hücum yapmasına sebebiyet veren Elano, ikinci yarıda yerini Harry Kewell’a bıraktı.

    Üstünel el koyacak
    Teknik direktör Dunga’nın Brezilya Milli Takımı aday kadrosuna her fırsatta çağırdığı, ülkesinin formasıyla harikalar yaratan Elano’nun Galatasaray’daki bu istikrarsızlığı taraftarı büyük hayal kırıklığına uğrattı. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in, Aslan’ın hocası Frank Rijkaard’la görüşerek Elano’nun formsuzluğuyla ilgili bilgi isteyeceği öğrenildi.

    Elano bu sezon ne yaptı?

    Maç Dakika Gol Asist
    Süper Lig 5 243 1 -
    Avrupa Kupası 4 262 2 3
    Toplam 9 505 3 3
     
  2. dimo79
    Online

    dimo79 Guest

    hakikatten oynamadı yani bizde ne umutlar içindeydik bakalım ileride ne yapacak.
     

Sayfayı Paylaş