Aziz Saygıner!

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

  1. Örnek
    Online

    Örnek Guest

    Onu hiç böyle görmediniz. Aziz Yıldırım bilardo masasında ıstaka sallıyor. Rakibi ise transferini gerçekleştirdiği gün “Oğlum” diye hitap ettiği Emre.

    Fenerbahçe Dergisi’nin eylül sayısında çok çarpıcı bir fotoğraf var. Fotoğraf, Rizespor ile oynanan özel maç öncesi, Karadeniz ekibinin tesislerinde çekilmiş. Genelde asık yüzü, sert imajıyla bilinen Başkan Aziz Yıldırım, bilardo masasının üzerine eğilmiş, pür dikkat atışını yapıyor. Yanda ise elinde ıstaka ile sırasını bekleyen Emre Belözoğlu var. Hani Yıldırım’ın, imza töreninde, “Oğlum” diye hitap ettiği, futbolu ve karakterine övgüler yağdırdığı Emre Belözoğlu. Bu bir ilk. Zaten resmi yayın organının tanıtımında da “Onu ilk kez böyle görüntüleyebiliyoruz” vurgusu yapılıyor. Dergideki bilgilere göre bilardo maçı 6-6 bitmiş.

    Güneşli günlerin işareti
    Bu arada dergideki başyazısında, güçlü bir takım oluşturduklarını ifade eden Yıldırım, takımdan ayrılanlara teşekkür ettikten sonra şunları dile getiriyor: “Sezon başında koyduğumuz yüksek hedeflere ulaşmamızı sağlayacak savaşan, mücadele eden, formasını sonuna kadar terleten bir kadro oluşturduk. Bu kadronun büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Sezon başlayalı henüz kısa bir süre olmasına rağmen, gerek lig, gerekse Avrupa Ligi maçlarında takımımızın ortaya koyduğu oyun, sezonun sonu için bizleri şimdiden umutlandırıyor. Takımımızdan edindiğimiz ilk izlenimler, tüm Fenerbahçeliler’i keyifli bir sezonun beklediği müjdesini bizlere vermektedir. Nitekim Süper Kupa Finali’nde oynanan oyun ve kazanılan kupa, güzel ve güneşli günlerin ilk işareti olmuştur... Sezon başından bu takımımızın 12. adamının ortaya koyduğu muhteşem performanın sezon boyunca sürmesini arzuluyor, onları mutlu edebilmek için her türlü çaba ve çalışmayı sürdürüyoruz.”



    6-6 biten bilardo maçından sonra hem Aziz Yıldırım hem de Emre’nin keyifli oluşları dikkat çekti.
     

Sayfayı Paylaş