'Tabata gol manyağı yapar'

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

  1. Örnek
    Online

    Örnek Guest

    Onun gibi bir oyuncu nasıl olur da tartışılır, anlamış değilim' diyen Rıza hoca, 'Bobo, Nobre, Holosko, Nihat ve Batuhan, Tabata'nın paslarıyla gol makinesi olur' ifadesini kullandı.

    Beşiktaş’ın efsanevi kaptanı, eski hocası ve Eskişehirspor’un başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, transferi çok konuşulan Rodrigo Tabata konusuna kayıtsız kalmadı. “Türkiye’de Tabata gibi bir oyuncu nasıl olur da tartışılır, anlamış değilim” sözleriyle şaşkınlığını dile getiren başarılı hoca, “Bakın herkes görecek, Beşiktaş’a inanılmaz ölçüde büyük katkı sağlayacak” iddiasında bulundu. Bonservis ücretinin fazlalığı konusuna da açıklık getiren Çalımbay, “Zaten öyle ucuz oyuncu olmadığı için Gaziantep bonservisini kulübünden tam olarak alamamış. Yani ödenecek bonservis bedelinin yarısı Brezilya’daki kulübüne gidecek” dedi.

    ‘En akıllı transfer’
    Aslında bunları bir kenara bırakıp, ‘Tabata neler yapabilir’ ona bakılması getirtiğinin altını çizen Rıza hoca, aynen şu ifadeleri kullandı: “Bir kere her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Aralara öyle toplar atıyor ki, adamı öldürür(!) türden. Çok iyi top çalar, rakibi bozar, süratli bir oyuncu. Duran toplarda büyük usta... Nasıl Tello sol ayağı ile iyi işler yapıyorsa, Tabata da sağı ile daha da iyisini gerçekleştiriyor. Mesela benim takımımda Ümit, Mehmet, Burak, Youla gibi çok etkili forvet oyuncuları var, ama onlara Tabata gibi top taşıyacak orta sahada kimse yok. Beşiktaş da, benzer sendrom yaşıyordu. Bobo, Nobre, Holosko, Nihat ve Batuhan gibi forvetin arkasında bir Tabata onları gol makinesi, rakipleri gol manyağı yaptırır. Beşiktaş en büyük ve akıllı transferini yaptı. Camia rahat olsun. Ernst ve Yusuf ne kadar faydalı olduysa, Tabata da en az onlar kadar olacaktır.”
     
  2. ozzy1990
    Offline

    ozzy1990 Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    18 Ekim 2008
    Mesajlar:
    220
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    türkiye
    Bence de çok faydalı olacak...
     

Sayfayı Paylaş