Cimbom'dan Santa Cruz bombası

Konu, 'GALATASARAY' kısmında madbozy tarafından paylaşıldı.

  1. madbozy
    Offline

    madbozy Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    9 Eylül 2007
    Mesajlar:
    148
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    [​IMG]
    Hakan Şükür kalitesinde bir golcü transfer etmek için düğmeye basan Galatasaray, Blackburn Rovers'ın Paraguaylı forveti Santa Cruz için girişimlere başladı. Sarı-kırmızılıların 1.89 boyundaki forvet için 4 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardıkları belirtildi.


    ***

    Santa Cruz

    Cimbom, Blackburn'den ayrılacağını açıklayan Paraguaylının peşine düştü 4 milyon euro'yu gözden çıkaran sarı-kırmızılılar, İngiltere yolcusu.

    Galatasaray'ın Santa Cruz aşkı yeniden depreşti. Hakan Şükür'ün eksikliğini bir türlü kapatamayan ve pivot santrfor arayan sarı-kırmızılı yönetim, 2 sezon önce transfer etmeyi çok istediği Paraguaylı golcünün peşine düştü. Blackburn Rovers'ta mutlu olmayan 27 yaşındaki oyuncunun ayrılmayı düşündüğünü açıklaması Galatasaray'ı yeniden harekete geçirdi.


    BU SEZON 4 GOLÜ VAR
    Yönetimin, 1.89 boyundaki Cruz için 4 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtilirken, bu hafta menajeri ve kulübü ile temasa geçileceği bildirildi. Bayern Münih'ten Ada'ya transfer olan yıldız oyuncu, ilk sezonunda 37 maçta 19 gol bulurken, bu sezon 20 maçta oynadı ve 4 gol atabildi.
     

Sayfayı Paylaş