E3 2015 Sony iki sürpriz oyun tanıtmayı planlıyor olabilir!

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=2]Oyun endüstrisinin içindekilerden yeni duyurular!
    [/h]E3‘e bir kaç hafta kala, Sony ve Microsoft‘un son on yılın en büyük oyun fuarında hangi duyuruları yapacağı hakkında bir çok beklenti mevcut. Oyun endüstrisinin içinden güvenilir isimler olan

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ve

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    E3’te oyuncuları nelerin beklediği hakkında bazı ilgi çekici bilgiler açığa çıkardılar.Tidux ve shinobi602 güvenilir kaynaklar olsalarda yine de bu bilgilere şüpheci yaklaşmakta fayda var.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    shinobi602‘nin oyun dünyasının en ünlü forumlarından biri olan

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    göre Sony, E3’ün kapalı kapılarının ardında 2 adet sürpriz oyunun sunumunu yapmayı planlıyor. Ancakshinobi602‘nin de değindiği gibi bu haber Sony’nin basın konferansında bu oyunları duyurmayacağı ya da duyuracak sadece iki oyunu olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca yeni Mirror’s Edge‘in de şovda olacağı shinobi602‘nin bizlerle paylaştığı bilgiler arasında. Bunlara ek olarak Sony ve Microsoft‘un güzel bir E3 sunumu hazırlaycaklarını düşünen shinobi602 verdiği gizli bilgilerin bir ihtimal de olsa gerçek dışı çıkabileceğinin altını çiziyor.

    Son olarak Playstation 4 ve PS Vita için çok sayıda bağımsız oyunun yolda olduğunu açıklayan Tidux, bu oyunların E3‘ten önce mi ya da sonra mı duyurulacağı hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı.
     

Sayfayı Paylaş