Android'de Korsana Sürpriz Çözüm

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Google Play Store'da bulunan Today Calendar isimli takvim uygulamasını korsan kullananlar ilginç bir sürprizle karşılaşıyor. Etkinliklerinizi kontrol edin.


    Click here to view the original image of 580x330px.
    [​IMG]Android işletim sistemi, açık kaynaklı olmasından dolayı kullanıcılarına her türlü modifikasyon işlemine izin vermesinden dolayı sevilse de uygulama geliştiricilerini pek memnun edemiyor. Çünkü korsana davetiye çıkartan modifikasyonlu APK. dosyaları sayesinde korsan uygulamalar cihazlara kolayca yüklenebiliyor.
    Yıllarca tartışılan dijital korsancılık konusunda uygulama geliştiricileri ilginç yöntemler deneyip uygulamalarını koruma altına alsa da Rootyapılmış olan Android cihazlar da yine uygulamalar kırılabiliyordu. Bu açıktan muzdarip olan Underwood Apps firması Google Play Store'da bulunan Today Calendar isimli takvim uygulamasında ilginç bir korsan yıldırma taktiği uygulamış.
    Etkinliklere dikkat
    Today Calendar uygulamasını Android cihazına korsan olarak indiren kullanıcılar ilginç bir sürprizle karşılaşıyor. Geliştirici Jack Underwood, korsancılığın önüne geçmek ve kullanıcıları illegal yazılım kullanmaktan yıldırmak için takvim etkinliklerine korsancılık ile ilgili onlarca atamış. Otomatik olarak eklenen bu etkinlikler gün içerisinde size uyarı göndererek rahatsızlık veriyor.
    [​IMG]
    Korsan yüklenen ücretli PRO sürümünde olan bu engellemek için henüz bir yol bulunmuyor. Materyal tasarım ile geliştirilen ve sunduğu özellikler ile ön plana çıkan Today Calendar uygulamasını 14,99 TLkarşılığında

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    satın alabilirsiniz. Tabii dilerseniz uygulamanın korsan sürümünü indirip onlarca korsanlık etkinliği ile takviminizi doldurabilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş