GTA 5 Ne Kadar Sattı?

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Açık dünya oyunlarının tartışmasız en iyilerinden biri olan Grand Theft Auto serisi, son oyunu GTA 5 ile yine oyun dünyasını domine etti. Peki bu kadar beğenilen GTA 5 ne kadar sattı dersiniz?


    [​IMG]
    Serinin diğer oyunları gibi Rockstar Games tarafından geliştirilen ve Take-Two Interactive tarafından yayımcılığı üstlenilen Grand Theft Auto 5'in güncel satış rakamları paylaşıldı.

    Oyunun yayıncısı Take-Two tarafından paylaşılan rakamlara göre GTA 5 PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında 45 milyon adet kopya sattığı belirtildi. Ayrıca verilen diğer göre satılan 45 milyonluk kopya sayısının 10 milyonunu yeni nesil konsollar olan PS 4 ve Xbox One sürümünün oluşturduğu söylendi.

    [​IMG]

    GTA 5'in henüz bu satış rakamlarına PC satışları eklenmez iken bu platformda da rahat bir 15 milyon adet satış gerçekleştirmesi bekleniyor.



    Normalde 27 Ocak'ta çıkış yapması beklenilen yapım, yaşadığı ertelenme ile birlikte PC oyuncularıyla 24 Mart'ta buluşacak. 4K desteği çözünürlük ile birlikte gelecek olan GTA 5'i Rockstar Games'in sitesinden veya Steam'den ön sipariş ile satın alabilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş