arçelik 520 DCI cihazım var..ntvspor da şifreye giriyor... elle şifre nası gircem ve hangi şifreyi girecem... yardımcı olabilir misiniz...
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Arçelik - Beko Forumunda Bulunan ARÇELİK 520DCI elle key girme??? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arçelik 520 DCI cihazım var..ntvspor da şifreye giriyor... elle şifre nası gircem ve hangi şifreyi girecem... yardımcı olabilir misiniz......
arçelik 520 DCI cihazım var..ntvspor da şifreye giriyor... elle şifre nası gircem ve hangi şifreyi girecem... yardımcı olabilir misiniz...
kimse ne yapacağımı bilmiyormu...key dosyası yüklemek istiyorum ama olmuyor... başka nasıl girebilirim keyleri...
arkadaşım biss yazılımı yukleyince kırmızı sarı ile emuya ulaşıp guncel keyleri gire bilirsin kırmızı yeşilde emuyu aktif eder.
aradıgın biss yazılım burda
http://www.prosatforum.com/forum/arc...azilimlar.html
dostum verdiğin linkte 20 tane program var... key atmak için yazılım atmak için kanal listesi atmak için... neden bilmiyorum ama key atmıyor... kendi cihazım 7010DZ rahatlıkla atıyorum ama ARÇELİK 520 DCI model cihaza atamıyorum nedense... emulu yazılım atmam gerekiyor sanırım..
arkadaşım beko-arçelik-520cı 20.03.2007 tarihli yazılımı yazan yerdekini atacaksınız.
arkadaşım fark etmez hangisini istersen onu at arkadaş 520 ayrı 500-510-520 olarak ayrı vermiş.
çok teşekkurler emegınıze sağlık ellerınız dert görmesin
arkadaşlar ben nasıl atacamı bilmiyorum biri açıklar mı lütfen
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)