arçelik 520dDCI uydu alıcısına yazılım attım ve uydudaki bütün herşey silinmiş...kayıtlı uydu isimleri tp felan hiç bişi yok....
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Arçelik - Beko Forumunda Bulunan acil yardım herşey gitti Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arçelik 520dDCI uydu alıcısına yazılım attım ve uydudaki bütün herşey silinmiş...kayıtlı uydu isimleri tp felan hiç bişi yok.......
arçelik 520dDCI uydu alıcısına yazılım attım ve uydudaki bütün herşey silinmiş...kayıtlı uydu isimleri tp felan hiç bişi yok....
kardeş başka bi siteden yazılım attım bütün herşey silindi uydu ekleme yerine girebiliyorum sadece ama nası gircem bilmiyorum bir lnb lerle ilgili rakamsal şeyler girmemi istiyor... baktım olmuyo burdaki yazılımı atim dedim ama hata veriyor diğer sitedeki yazılımı atıo ama nası oluyo anlamadım... bu sitede verdiğiniz yazılımı indirdim içinde txt, kdt ve bin uzantılı 3 dosya çıktı... bin uzantılı dosyayı atarken hata verdi... bunların 3 ünü nasıl ve hangi programlarla yüklicem... bide 6969 a basınca ekran çıkar yazmışınız ama hiç bişi çıkmıyor eksik bişilermi yaptım acaba...
dostum eğer müsaitsen msn nimi ekle halledelim şu işi patsoloyka@hotmail.com
talimatları aynen uygula kardeş sorun yok r 232 kablon ve comport baglantın tamsa.
http://www.prosatforum.com/forum/arc...-talimati.html
halletim kardeş.. kablolarda sorun yok... sorun yazılımlarda sanırım...normalde bu siteyi kullanıyorum ama aktivasyon sorunu olduğu için diğer sitenin yazılımını yükledim sonra aktivasyon olunca bu sitenin kanal listesini atmak isteyince karıştı herşey...diğer sitenin kanal listesini atınca düzeldi... anlamadığım diğer sitenin yazılımını attıktan sonra burdaki yazılımı atarken neden hata verdi... sonra tekrar diğer sitenin yazılımı atim dedim sorunsuz yükledi...verdiğiniz linkteki işlemleri yapabilmem için önce yazılımı yüklemem gerekti ama yazılım yüklerken hata verince diğer aşamadaki işlemlerde olmadı.. Arcelik_520_dci.zip dosyası içinde keykanal1.KDT dosyası yüklenmesi olmadı... ayrıca yükleme leoderler sayfasında http://www.prosatforum.com/forum/arc...ogramlari.html kanal listesi atmak için "SatEditor_HDT_1" programı yok..
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)