Selamlar ben 4 ay önce türkiyeden bir digital Receiver almistim 1 ay Boyunca burada almanyada Lig TV ve Premiere bakabildim ama 2 Aydan beri bakamiyorum bana aceba yardim ve bilgi veren olabilirmi selamlar
Modeli AMSTRAD MD-15100FTA
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Amstrad Forumunda Bulunan Amstrad Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Selamlar ben 4 ay önce türkiyeden bir digital Receiver almistim 1 ay Boyunca burada almanyada Lig TV ve Premiere bakabildim ...
Selamlar ben 4 ay önce türkiyeden bir digital Receiver almistim 1 ay Boyunca burada almanyada Lig TV ve Premiere bakabildim ama 2 Aydan beri bakamiyorum bana aceba yardim ve bilgi veren olabilirmi selamlar
Modeli AMSTRAD MD-15100FTA
peki yazilimi nereden bulabilirim ve yazilimi yükledikten sonra premiere acilacak mi ?
selamlar
Abi Yazilimi YÜkledim Keyleride YÜkledim Ama Halen Acilmadi Ne Yapacam ??? Selamlar
Konu ramzyy tarafından (19-08-2007 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.
ABI BANA BU OLAYI BIRAZ DETAYLI ANLATSAN MEMNUN OLURUM SAGOL
arkadaş her yayının bir şifreleme sistemi var bu şifreleme sistemleri.(irdeto)(viacecess)(constant dw)(nagravision)(cyrptoworks)(bis) gibi şifreleme sistemleri vardır cihazındada bunlar yazar premiyer keyleri negra bölümüne yazman gerekiyor forumda keyler verilmekte
03.12.2008 tarihinde saat 21.15'de oynanıcak karşılaşma
Hertha Berlin-Galatasaray maçını "ARD (Das erste)" kanalında şifresiz olarak yayınlıcak
Hotbird uydusu üzerinden 11604 H 27500 parametrelerinden yayın yapıyor.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)