AMStRAd İlgİlİ Soru ve Sorunlar Baraya Yaziniz
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Amstrad Forumunda Bulunan AMStRAd İlgİlİ Soru ve Sorunlar Baraya Yaziniz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : amsrat la ilgili sorunlar buraya yazınız...
-
Kadrolu Üye
AMStRAd İlgİlİ Soru ve Sorunlar Baraya Yaziniz
amsrat la ilgili sorunlar buraya yazınız
-
Yeni Üye
arkadaslar amstad f77 yazılımım var güncel keyleri yukluyorum bissleri acmıyor...***** acmıyor ne yapabilirm
Konu Mu®aT tarafından (12-08-2007 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
-
Administrator
majeste Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar amstad f77 yazılımım var güncel keyleri yukluyorum bissleri acmıyor...***** acmıyor ne yapabilirm
arkadaşım bu konuda size kesinlikle yardım edemeyiz...yerli digital platform veya kanallar illegal izlenmesi hakkında bilgi vermek yasaktır.
-
Yeni Üye
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::(
-
Kadrolu Üye
majeste Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım önceleri yazılımlarda bis yazılımlar vardı ancak bahsetiğin kanal yerli platfom kanalı olunca yazlımlardan çıkarıldı
-
Yeni Üye
slm ben formunuza yeni katıldım. Şu an star tV biss keylerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşklr. Slm
-
Yeni Üye
star tv biss keylerini bulamıyoruz bizim makinamız için yardım edene duacı oluruz
-
Katılımcı Üye
crazywater Nickli Üyeden Alıntı
star tv biss keylerini bulamıyoruz bizim makinamız için yardım edene duacı oluruz
star hiç bir cihazda yok sadece senin cihazda delll. dsamrt ta var
-
Yeni Üye
Nba tv nin biss lerini yazarsanız seviniriz
-
Banlı Üye
VİPPXX Nickli Üyeden Alıntı
amsrat la ilgili sorunlar buraya yazınız
Amstrad CPC 464 ve 6128 ile yani gerçek Amstrad ile ilgili sorunlar varsa konu açıp linkini pm ile gönderirseniz yardımcı olurum...
Konu engunaydin tarafından (17-03-2010 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)